Erdoğan: Güvenlik güçlerine bildirin

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu millet çıktığı bu yolda yek vücuttur. Bunlar istedikleri kadar şu veya bu şekilde bomba olsunlar, onlar bitecek. Bu millet asla" dedi. Vatandaşlara, "Nerede kim var, kimi biliyorsunuz, hemen güvenlik teşkilâtlarımıza bildirin" çağrısı yaptı.

Haberler 19.12.2016 - 09:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhurbakan Tayyip Erdoan, Trabzonda havaliman önünde kendisini bekleyenlere hitap etti. Kayserideki saldrsna atfta bulunarak bu tür eylelerin kendilerini yollarndan alkoyamayacan vurgulayan Cumhurbakan Erdoan, öyle konutu: Bu bir arada olu ayn zamanda bir cevap tekil edecek ama unu tüm kalbimle inanarak ve bilerek söylüyorum; bu millet, çkt bu yolda yek vücuttur. Hep söylüyorum ya; bir olacaz, iri olacaz, diri olacaz, karde olacaz, hep birlikte Türkiye olacaz. Onlar ister canl bomba olsunlar, ister u tür bomba olsunlar, bu tür bomba olsunlar. Bunlar istedikleri kadar u veya bu ekilde bomba olsunlar, onlar bitecekler. Bu millet asla... Tarih boyunca bu millet, hilal, haçl zihniyetiyle nasl mücadele ettiyse bizler bu dar mevzide bunlar rahatlkla Allahn izniyle halledeceiz. Bütün mesele, yeter ki siz aranza bunlar szdrmayn.

Sadece güvenlik tekiltlarnn görevi deil

Vatandalara, Nerede kim var, kimi biliyorsunuz, hemen güvenlik tekiltlarmza bunu bildirin çars yapan Erdoan, bunun sadece güvenlik tekiltlarnn görevi olmadn ifade etti. Erdoan, Her mahallede muhtarlarmza, köydeki muhtarmza söylüyorum; kim senin mahallene, köyüne tand? Bunu senden daha iyi kimse bilir mi? Bilmez. Dolaysyla bunu ne yapacaksnz, hemen güvenlik tekiltmza bildireceksiniz ve bunlar toplayp alacaz. Bunu birlikte yapacaz. Bunda hiç endieniz olmasn dedi.

Ana Sayfaya Git