Erdoğan: Kemal'i kurban edecekler!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "CHP'de bitmeyecek olan adamın ayağını kaydırma oyununa Kemal'in kendisini kurban edecekler" dedi.

Haberler 03.12.2017 - 12:59 Son Güncelleme : 03.12.2017 - 13:20

Dün uçakla Karsa gelen Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan, smail Aytemiz Spor Salonunda düzenlenen AK Parti 6nc olaan kongresine katld. Cumhurbakan Erdoan, salona girmeden önce darda bekleyen kalabala hitap etti. Souk havaya ramen kendisini cokuyla karlayan Karsllara teekkür eden Erdoan, Karsllarn kendisini hiç bir zaman yalnz brakmadn, bundan sonra da brakmayacan söyledi. Bizler bugüne kadar hiç bir beeri gücün önüne eilmedik diyen Erdoan, sözlerini öyle sürdürdü:

HADDN BLDRMEYE DEVAM EDYORUZ

Biz sadece rabbimizin huzurunda rükuda secde de eildik. Bizim deerlerimizde asla kula kulluk yok. Sadece Allaha, Hakka kulluk var. Bugüne kadar böyle geldik. nallah son nefesimize kadar da böyle gideceiz. Biz 780 bin kilometre kare vatan topraklaryla tek vatan olacaz. Bizim en önemli simgemiz bayramz renk ehidimizin kan, hilal bamszln ifadesi yldz ehitlerimizin ta kendisi. Bayramzla e bir bayrak asla yok. Paçavralarla bizi aldatmya kalkmasn kimse. Kimse bu ülkede vatan topraklarmz böleceini de zannetmesin. Buna gayret edenlerin üzerine Cudi, Tendürek ve Kandilde F-16larla bombalar yadrdysak onlar nasl oralara gömdüysek bundan sonra da gömmeye devam edeceiz.

UçAK BLET FYATLARI PAHALI

Cumhurbakan Erdoan, uçak bilet fiyatlarnn pahal olduunu THY Yönetim Kurulu Bakanna söylediini ifade ederek. Fiyatlar yaz- k deiiyor mu. Bundan dolay talep de artm. Hele hele Sarkam baya hareketlenmi. imdi bu ehitler diyarna bir hafta sonu seferleri artrn. Fiyatlar da bir gözden geçirerek indirin dedik. Sa olsun bakan da hemen yönetimi toplayp gözden geçirerek deerlendireceklerini söyledi. nallah biz de bunu takip edeceiz diye konutu.

Erdoan, Klçdarolunun kendisi ve ailesi ile ilgili çirkin iftiralarna cevap verdi. 2 haftadr süren tatsz bir tartma var. Vaktinizi böyle çirkin iftiralara cevap vererek harcadm için özür dileyerek bir kaç hususa dikkat çekeceim. Ana muhalefetin bandaki zat bir iddia ortaya att. Görünüte laflar çok büyük özüne baknca komedi var. Bu ahs geçen hafta çorumda söylediini beyan ettii iddialara atfta bulundu. Arkadalarmz aradlar böyle bir konuma bulamadlar. Beyefendi 17 Kasmda çoruma hiç gitmemi Tekirdadaym çorumla çorluyu kartrd. diyerek sözlerine balayan Cumhurbakan Erdoan u ifadeleri kulland

BENM çOCUKLARIM YURT DIINA PARA GÖNDERMED

u ifadelerle ahsm itham ediyor. Senin çocuklarn vergi cennetlerine para gönderdi mi göndermedi mi? Oturup hesaplaalm diyor hesap uzmanym ya. Benin bu zat dinleyerek heba edecek vaktim olmadndan söyledikleri kulama geç ulat. Gayet açk cevap verdim. Benim çocuklarm yurtdnda hiç bir yere para göndermediler. Yurtdndaki bankalarda çocuklarmn enitemin hesab yok. Belge varsa çkart gereini yapaym dedim. Ben meydan okudum. Azck onuru, haysiyeti, erefi olan birinin iki yoldan birini seçmesi gerektiini ifade ettim. Parti toplantsnda elinde bir takm katlar bilmem ne adasna u kii u kadar dolar yatrd diye belgelendirdi. Ama katlar düne kadar kimseye vermedi.

BRLER BUNU FENA TONGAYA DÜÜRMÜ

Ben de geçmite kendisinin birçok yalann ifade ettim. Ardndan sorduu soruya cevabm bir kez daha tekrarladm. Zerre kadar senin akln olsa o isim özel kalem müdürü mü diye sorar. Klavuzu karga olann... Bunlar ite maalesef böyle bir yanln peinde gidiyor. Belge dedii katlar gördükten sonra anladk ki birileri buz at fena halde tongaya düürmü.

MD DE KILIçDAROLUNU KURBAN EDECEKLER

CHPde bitmeyecek olan adamn ayan kaydrma oyununa Kemalin kendisini kurban edecekler. Oras artk bizi çok da ilgilendirmiyor. Bu zatn belgelerini görünce anladk ki bir irket alverii için harcanan paralarn dekontlarn Yurtdna para gönderiyorlar diye vermiler. Yani ortada yurtdna gönderilen bir para yok. Halkbankas ile Albaraka arasndaki bir alverilin belgeleri var. Bu elindeki belgeler de sahte.

EYTAN TALAMAKTAN TAVAFA VAKT KALMIYOR

Hani nerede yurt dna gönderilen paralar. Herkesin olur olmaz konutuunu görüyoruz. Ana muhalefetin baysan azndan çkana dikkat edeceksin. Bu kadar net bir iddia karsnda erefi olan ne yapar. Elinde belge varsa milletin önüne koy ben gereini yaparm. Yoksa sen siyasetten çekil. CHPnin bandan da çekil de karmzda doru dürüst bir muhalefet bulalm. Allahm neydi günahm diye bir ark vard ya. Bu zat bana bunu hatrlatyor. eytan talamaktan tavafa frsat kalmyor. Ben bu zata haddini bildirirdim onda bir sknt yok da sürekli bu zat dinlemek zorunda kalan milletime Allah sana sabr versin.

SYAS HAYATIMIN EN SEVYESZ SALDIRILARINA MARUZ KALDIM

Siyasi hayatmn en seviyesiz saldrlarna maruz kaldm. Kardelerim, partilerinin içinde birileri sanrm kendisinden kurtulmay kafasna koymu olacak, bu zat rezil kepaze ediyorlar. Bugüne kadar söyledii onca yalan yüzüne vurmamza ramen hala yerinde duruyor.

KILIçDAROLUNDAN KAZANACAI TAZMNAT LE NE YAPACAINI AçIKLADI!

Bu zat imdi bakan olan bir belediye bakanmzla ilgili akl almaz iddialarla kamuoyunu oyalad. Mehmet Özhaseki kardeimiz kazand tazminat Kayseride vatandamza sucuk ekmek olarak datt. Bizde 3 milyonluk dava açtk. Kendisine açtmz davalardan inallah biz hanmlar inallah için onlara bir konaklama yurdu ve evi yapacaz. Bu zatn iftiralarn tek tek anlatsak dizilere malzeme çkar.

SURYELLERE HARCANAN 30 MLYAR DOLAR

imdi de Suriyelilere harcanan paralara kafay takt. Senin mültecilerle ilgili derdin var m? Bütün bu admlar kararllkla atyoruz. Biz 30 milyar dolar akn bir rakam Türkiye olarak harcadmz söylüyoruz. Sen kimsin ki bunu sana ispatlayacaz. Tüm STKlarmzla, tüm milletimizle bu insanlarmzn her eyini 7 yldr biz hallediyoruz.

SANAL MAHKEMELER

Erdoan, ABDdeki mahkemeye çok sert tepki gösterdi. Erdoan, Kimisi Hansn kulu kölesi oluyor, kimisi Georgeun kölesi oluyor. Kimisi sahte kurulan mahkemelerde güya benim ülkemi yarglyor. Bouna uramayn. Bizim abdestimizden üphemiz yok ki namazmzdan üphemiz olsun. Sanal mahkemelerde FETÖ denilen alçan uydurma temsilcileriyle kurulan mahkemeler asla benim ülkemi mahkum edemez. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git