'Erdoğan, Mehmet Şimşek'le görüştü'

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın, eski Ekonomi Bakanı Mehmet Şimşek'i çağırarak, AK Parti Genel Merkezi'nde iki saatlik bir görüşme yaptığı belirtildi. Şimşek'in bir süredir AK Parti yönetimiyle temasta olduğu öne sürülüyor.

Haberler 15.07.2019 - 02:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mehmet imek ismi son günlerde yeniden siyasi kulislerde sklkla gündeme gelmeye balad. Türkiye gazetesinden Yücel Kayaolunun haberine göre Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan, ksa bir süre önce eski bakanlardan Mehmet imekle görütü.

Erdoann talebi üzerine AK Parti Genel Merkezinde gerçekleen görümenin iki saate yakn sürdüü örenildi. Siyasi kulislerde, hlen Londrada finansal danmanlk yapan imekin bir süredir baz bakan ve AK Parti yöneticileriyle temasta olduu konuuluyor.

Görümede Erdoann imekten AK Parti içinde kalmasn ve gerekirse danman olarak faaliyet yürütmesini istedii öne sürüldü.

GÖRÜMENN çER

imek, birkaç gün önce stanbulda katld bir toplant srasnda Ali Babacan ile birlikte hareket edebilecei eklindeki iddialarla ilgili sorulara Zaman gelince konuuruz yantn vermiti. Erdoan-imek görümesinin, bu açklamadan sonra yapld ifade edildi.

imekin ismi, AK Partiden istifa eden ve yeni bir parti kurmas beklenen Ali Babacanla birlikte de anlyor.

24 Haziran 2018 seçimleri srasnda ekonomiden sorumlu bakanlk görevini yürüten Mehmet imek milletvekilliine aday olmamt. Seçimlerden bir süre sonra da, Londrada bir irkete finansal danmanlk yapmaya balamt.

Ana Sayfaya Git