Erdoğan’dan Çetinkaya açıklaması: Aynı kulvarda değildik

Erdoğan, görevden aldığı Merkez Bankası Başkanı Murat Çetinkaya’nın durumuna ilişkin "Aynı kulvarda değildik" açıklaması yaptı.

Haberler 08.07.2019 - 10:23 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhurbakan ve AK Parti Genel Bakan Recep Tayyip Erdoan, Marmara Bölgesi milletvekilleriyle yapt toplantda, Merkez Bankas Bakan Murat çetinkayann görevden alnmasyla ilgili deerlendirmelerde bulundu.

Erdoan, Kendisine ekonomi toplantlarnda defalarca faizi indirmesi gerektiini söyledik. Faiz düerse, enflasyon düer dedik. Gerekeni yapmad. Ayn kulvarda deildik dedi.

GEREKTNDE BEN YAPACAIM

Erdoan, kabine ve parti tekilatnda deiiklik olaca yönündeki iddialara ilikin ise Muhalefet bunu köpürtüyor. Siz de ayn çizgiye gelirseniz olmaz. Kabine deiimi gerektiinde ben yapacam, kimsenin söylemesiyle deiim yaplmaz. Beklenti içine girmeyin, muhalefetle ayn deirmene su tamayn deerlendirmesinde bulundu.

Yeni parti kuran arkadalarmzn hiçbiri baarl olamad. Kurulu ilkelerimize sahip çkarak yolumuza devam edeceiz yorumunda bulunan Erdoan, MHP ile kurulan ittifakla ilgili ise unlar dile getirdi: Cumhur ittifaknn devam edecek. stanbul seçimlerinin ardndan herkes özeletiri yapacak.Tekrar gönüllere gireceiz, daha çok çalacaz. stanbul önemli ama Türkiye deil. stanbulda belediye meclisinde üstünlük bizde ama biz daha da çok çalacaz ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git