Erdoğan: İddia edildiği gibi yurtdışına giden tek kuruş yok

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun iddialarına ilişkin, "İddia edildiği gibi yurtdışına giden tek kuruş yok. Dolayısıyla bu zatın söylediği yalan mı, yalan. Bu zat bir kez daha müfteri durumuna düştü.

Haberler 30.11.2017 - 08:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bu durum karsnda yüzü kzaracak m? Hiç sanmyorum. spat et bu görevi brakacam babakanl brakacam dedim. imdi yine aynsn söylüyorum; spat ettiin anda ben Cumhurbakanln, siyaseti brakacam. Ama sen de CHPnin bana, bu milletin bana bela olmaktan çekil. Söylediklerinin hiç birisinin doru olmad ortaya çkm olmasna ramen özür dilmeyi aklndan geçirmiyor. Böyle vicdanszlk olur mu? dedi.

DDALARIN ODAI

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan, CHP lideri Kemal Klçdarolunun grup toplantsndaki iddialarna ilikin u ifadeleri kulland: ddia edildii gibi yurtdna giden tek kuru yok. Dolaysyla bu zatn söyledii yalan m, yalan. Bu zat bir kez daha müfteri durumuna dütü. Bu durum karsnda yüzü kzaracak m? Hiç sanmyorum. Dün grup toplantsnda çkt, cumhurbakan ve ailesi yurt dndaki bir takm hesaplara milyonlarca dolar para gönderdi diye bir iddia ortaya att. Biz de kendisini müfteri ilan ederek iddialarn ispata davet ettik. Elindeki bir tomar kad sallayarak da ite dekontlar da bunlar dedi. Tabi dekont dedii katlar, ne gazetecilere ne adli makamlara vermedi.

SPAT EDN çAGRISI

Avukatlar hemen annda kendisine bunu ilgili savcla lütfen veriniz, medyaya veriniz dedi. Ve o katlarn ne olduunu imdilik bir kendisi, bir de onlar bu zatn eline tututuranlar biliyor. Tabi bu zatn elinde bilgi belge olmadan ilk yalan söyleyii ilk iftira at da deil. Bir ara ahsmla alakal sviçrede hesaplarm olduunu söyleyip durdu, ispata davet ettiimde belge gösteremedi, rezil kepaze oldu. Ben bunun peinde gidenlere ayorum. spat et bu görevi brakacam babakanl brakacam dedim. imdi yine aynsn söylüyorum; spat ettiin anda ben Cumhurbakanln, siyaseti brakacam. Ama sen de CHPnin bana, bu milletin bana bela olmaktan çekil. Söylediklerinin hiç birisinin doru olmad ortaya çkm olmasna ramen özür dilmeyi aklndan geçirmiyor. Böyle vicdanszlk olur mu?

Ana Sayfaya Git