Gerici diyenleri biz utandırdık!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan, "Bize gerici diyenleri utandırdık mı 15 yılda, evet. Bu ülkede alnı secdeye gittiği için gerici diyenler, ne uçak yaptırdılar, ne de araba yaptırdılar. Kendileri uzaya mı gitti, hayır" dedi.

Haberler 06.11.2017 - 08:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann olu TÜGVA Yüksek stiare Kurulu Üyesi Bilal Erdoan Mardindeki TÜGVAnn l ubesinin açl töreni sonrasnda Diyarbakra geldi. Erdoan, vakfn Diyarbakr ubesini ziyaret etti. Ziyarette Bilal Erdoana, Vali Hasan Basri Güzelolu, Ak Partili milletvekiller Galip Ensariolu ile Ebubekir Bal ile dier yetkililer elik etti. Ziyaret srasnda TÜGVA ubesinin bulunduu Ekin Ceren Park polis tarafndan bariyerlerle kapatlrken, AFAD ekipleri de radyasyon ve kimsayal ölçüm cihazlaryla önlem ald.

Türkiye Gençlik Vakf (TÜGVA) Diyarbakr l Bakan Mahmut Yamur, Allahn doru bir ekilde çalmay emrettiine dikkat çekerek, yanllarn da doruya döndürülmesi gerektii söyledi.

Vali Güzelolu: man, slam deerleriyle buluturmadkça

TÜGVA Genel Bakan smail Emanet ise Türkiyede zihinsel bir dönüümün gerçekletiini ifade ederek temsilciliklere ve gönüllülere büyük görevler dütüünü söyledi.

Daha sonra konuan, Diyarbakr Valisi Hasan Basri Güzelolu ise Ksa bir süre içinde hizmete giren TÜGVA ile sizinle birlikte olmamzdan dolay minnettarz. En büyük zenginliimiz geleceimiz olan gençlerimizdir. Bu büyük deer olan gençlerin iman, slam ve bu noktada ahlak deerleri ile buluturmadkça geleceimiz için güven duymamz mümkün deildir. dedi.

Maddi kalknma için manevi kalknma gerekir

Vali Güzelolu, Böyle bir gençlik ki devletine milletine, deerlerine sahip çkan ve her türlü tehdite kar mücadele eden almaz, yklmaz bir abide gibi imanldrlar. Maddi kalknmann gerçekleebilmesi için manevi kalknmann gerçeklemesi gerekir. Bu noktada gençlerin üzerine düen büyük görevler vardr. ifadelerini kulland.

Teröre terör, darbeye darbe demiyorlar

Türkiye Gençlik Vakf (TÜGVA) Yüksek stiare Kurulu Üyesi Necmettin Bilal Erdoan ise, dünyann enterasan zamanlardan geçtiini belirterek, Kuzey Korede bir nükleer savan yaanmas endiesi yaanyor. Irak ve Suriyenin geldii durumda bir belirsizlik var ve bugüne kadar hayatn kaybeden 1 milyon insan oldu. Öbür taraftan ABD ve ABnin iç siyasetinde ciddi konular konuuluyor. Bir yandan dünya terörle mücadele ederken, bir yandan bakyorsunuz Amerikada bir binann penceresinde 59 kiiyi kuruna diziyor. Tabii buna terör demiyorlar. Ne diyeceklerini daha bulamadlar. Bazen ilerine gelince darbeye darbe demiyorlar, teröre terör demiyorlar. te bugün Belçika, Katalonyada bamszlk peinde koan lideri teslim ald.

Ülkenin iç sorunlarnn çözümlenmesi

Bakalm spanyaya verecekler mi? Türkiyede terör olaylarna katlm insanlar Türkiyeye vermiyorlar. Herhalde orada da vermeyecekler diye düünüyorum. Bekleyip, göreceiz. Ama bütün bu çalkantlarn içerisinde unu görmek mümkün; dünyada kurulduu iddia edilen, dünyaya özgürlük, demokrasi, insan haklar getirecei düünülen dünya sistemi, bunlar getirmedii gibi, kendi ülkelerinin iç sorunlarna çözüm üretemedi. Ne yaptlar? Bölmek, parçalamak istedikleri ülkeleri iç ilerine karmak için bu terminolojiyi kullandlar. Bir bat ülkesi, bir ülkeye gelip, insan haklar dedii zaman, bilin ki orann iç ilerine karmak, sömürgeletirmek için bunu yapt dedi.

Dünya demomrasi tarihine geçecek

Gençlerin çok çalmas gerektiini belirten Bilal Erdoan, Teknolojide, fende, bilimde, en iyi noktaya biz gelmeyiz ki, bu zulüm düzenine alternatif bir düzlem oluabilsin. Zulme kar durmak, adaleti tesis etmek üzerine bir düzen gelitirebilmek için bizim çok çalmamz lazm. Bize gerici diyenleri utandrdk m 15 ylda, evet. Bu ülkede aln secdeye gittii için gerici diyenler, ne uçak yaptrdlar ne araba yaptrdlar. Kendileri uzaya m gitti, hayr. Ama bu ülkede aln secdeye gidenler 15 Temmuzda dünya demokrasi tarihine geçecek bir i yaptlar diye konutu.

Bat çkmaz sokakta iken dünyada Türkiye birinci!

Erdoan açklamasnda, Bat medeniyeti bu kadar mesele ile baa çkmaya çalrken çkmaz sokaa girmiken dünyada yabanc yardmda, d yardmda birinci srada Türkiye var. Ne Amerikas, Finlandiyas, Ne Almanyas. Türkiye birinci. Yüzyl da geçse 2 yüzyl da geçse, içimizdekini ecdadmzn izlerini silemezler. fadelerini kulland.

Türkiyeye gerici diyenler uzaya m çktlar

Erdoan konumasnda, Türkiyeye gerici diyenler uzaya m çktlar. Ne uçak yaptrdlar, Ne araba yaptrdlar. Bu ülkede aln secdeye gidenler 15 Temmuzda dünya demokrasi tarihine geçecek bir i yaptlar. dedi.

Ana Sayfaya Git