Güzeloğlu: TÜGVA ile gönül bağımız var

Vali Güzeloğlu, "Gençliği ihmal ederek geleceğinizi inşa edemezsiniz. Gençliği değerlerinden eksik bırakarak bir değer medeniyetine yol alamazsınız. Gençlerini kaybedenler geleceğini kaybederler” dedi.

Haberler 28.09.2019 - 10:23 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

l Valisi ve Büyükehir Belediye Bakan Vekili Hasan Basri Güzelolu, Bir toplumun en büyük deeri ve zenginlii gençleridir. Gençler üphesiz geleceimizdir. Gelecekle ilgili bütün beklenti ve hedeflerinde merkezi gençliktir. Gençlii ihmal ederek geleceinizi ina edemezsiniz. Gençlii deerlerinden eksik brakarak bir deer medeniyetine yol alamazsnz. Gençlerini kaybedenler geleceini kaybederler dedi.

YAMUR GÜVEN TAZELED

Türkiye Gençlik Vakf (TÜGVA) Diyarbakr l Temsilciliinin 3. Olaan Genel Kurulu gerçekletirildi. Büyükehir Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezinde yaplan genel kurula l Valisi ve Büyükehir Belediye Bakan Vekili Güzelolunun yansra, Sur kaymakam Abdullah çiftçi, TÜGVA Genel Bakan Yardmcs Beytullah çiçen, TÜGVA Diyarbakr l Temsilcisi Mahmut Yamur, TÜGVA üyeleri ve sivil toplum kurulular temesilcileri katld. Genel Kurulda l Temsilcisi Mahmut Yamur, güven tazeleyerek yeniden il temsilciliine seçildi.

GÜZELOLU MESAJ VERD

Genel kurula hitap eden l Valisi ve Büyükehir Belediye Bakan Vekili Hasan Basri Güzelolu, Bir toplumun en büyük deeri ve zenginlii gençleridir. Gençlii deerlerinden eksik brakarak bir deer medeniyetine yol alamazsnz. Gençlerini kaybedenler geleceini kaybederler. üphesiz bu kaybetme maddi anlamda olduu kadar en önemlisi de manevi anlamda bir kayp demektir ve deerleri imha edilenler gelecei asla ihya ve na edemezler. Onun için bütün zararl ve gelecei tehdit eden akmlarn hedefi de gençlerdir. Gençlerin düüncelerinden balayarak ihanet odaklar, ibirlikçileri, terör örgütleri; bu deiim ve dönüümün gençlikle gerçekletirmek amacnda ve hedefindedirler. Zihin ve gönül dünyasn deitirdikleri gençlerle bir toplumun geleceini akabede tamak, o toplumun varln yok etmek ve gelecee doru yürüyüünü önlemek; üphesiz onlarn en büyük hedefi ve emeidir. Bu tavr ve tutum hak ile batln mücadelesi, bitmek bilmeyen iyi ile kötünün üphesiz mücadelesidir. Bizler iyiyi ve Hakk temsil edenler olarak üphesiz bu mücadelede bütün gücümüzle dorunun ve iyinin yannda olmak ve gençlerimizden balayarak hakk ve hakikati tutup kaldrmak zorundayz. dedi.

TÜGVA LE GÖNÜL BAIMIZ

TÜGVA bu ülkenin geleceine kasteden gençlerin üzerinde ihanet fikrini ve düüncesini hayata geçirmek isteyenlere kar bir liman, snlan ve emin olunan bir ortamdr diyen vali Güzelolu sözlerini öyle sürdürdü;

TÜGVA böyle bir kavramdr. Her bir gencimizi bir merkez bir zenginlik alan, sevgili gençler her birinizin ahsnda geleceine güven duyulan bir toplum inasnda TÜGVA en büyük katky sunanlardandr. mani, insani ve milli hassasiyetlerimizi tayan ve her birinizin ahsnda bunlar çoaltan bir deer elçisi olduunuzu düünüyoruz. Bunun için biliniz ki her alanda ve her ortamda bizler sorumluluk tayan büyükleriniz olarak sizlerin yannda ve yan yana ayn saftayz. Peygamberler ve sahabeler ehri Diyarbakrda devraldnz manevi emanetleri gelecee tama noktasnda önümüzdeki günlerde nallah bu çaba ve çalmalar çok daha iyiye ve ileriye götürme kararllndayz.

Vali Güzelolu, Bu sadece nefsinde ve ahsnda deil ailesinde ve çevresinde tayacak bir aydnlksnz. Anne ve babalarnzdan balayarak çevrenize doruyu yiyi güzeli imani ve insani deerleri tayacak birer elçisiniz. çevrenizi deitirecek geleceimizi deitirecek olan zenginliklerimizsiniz. Hepiniz sa olun var olun diye konutu.

TÜGVA ile gönül bamz var diyen Güzelolu konumasn öyle tamamlad: Rabbim bizi bu uurda mahcup eylemesin. Hepinizi çok seviyoruz. Hepinize çok güveniyoruz ve hepimizin bu beklentilerimizi karlayacak birer cevher olduunuza inanyoruz sevgili gençler. Bugüne kadarki süreçte kuruluundan bugüne büyük bir zahmet ve emei sarf eden yetimeniz için katk ve gayret sarf eden üphesiz bata anne ve babalarnz olmak üzere sizleri yetitiren bugüne getiren bütün öretmenlerinize, TÜGVA camiasnda katk ve emek sarf eden kardelerime içtenlikle çok teekkür ediyorum.

Ana Sayfaya Git