Güzeloğlu’ndan 23 Nisan Mesajı

İl Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu’nun, '23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve TBMM'nin Açılışının 100. Yıldönümü' Kutlama mesajı yayımladı.

Haberler 23.04.2020 - 10:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Milli egemenliimizin temelleri atlrken, Aziz Milletimiz her yatan ferdiyle zafere ve Cumhuriyetimizin kuruluuna uzanan yolda, birlik ve beraberlik içinde ylmadan mücadele vermitir. Hakimiyet kaytsz artsz milletindir iaryla istiklal ve istikbal mücadelesini sürdüren, geleceine yön veren milletimiz için Meclisin kuruluu, vatan ve bayrak sevgisinin, birlik, beraberlik ve kardeliimizin timsali, özgürlüümüzün güvencesi olmutur diyen Vali Güzelolu, mesajnda öyle dedi;

23 NSAN BAYRAMI

23 Nisan 1920, milli iradeyi her türlü gücün üstünde tutan milletimiz için, milli iradenin dnda ve üstünde hiçbir gücün, yönetimin ve vesayetin tannmayacann, tam bamszlk yolunda ilerleyiimizin ilandr. Kurtulu Savanda kahramanlk destan yazan Aziz Milletimiz, Cumhuriyetin kuruluunun ardndan her alanda hzla gelimeyi ve ilerlemeyi ilke edinmi bu vesileyle bugün Türkiye Cumhuriyeti, dünyann saygn ve örnek ülkelerinden biri konumuna gelmitir.

Bizler de geleceimizin teminat olan çocuklarmzn daha büyük, daha güçlü, daha zengin, daha istikrarl bir Türkiyede yaamalar için var gücümüzle çalmalarmz sürdürüyoruz. Tüm dünya çocuklaryla el ele kutladmz 23 Nisan çocuk Bayram, milletimizin çocuklara verdii deerin en güzel tezahürüdür. Millet olarak, çocuklarmz dünyadaki en kymetli varlk olarak görüyor, onlar el üstünde tutuyoruz. En buyuk arzumuz, çocuklarmza ve gençlerimize çok daha parlak yarnlar hazrlayabilmektir.

BÜYÜK MLLET MECLS

stiklal Harbimizin Bakomutan, Türkiye Buyuk Millet Meclisinin ilk Bakan, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile birlikte, bu Vatan kanlaryla sulayan tüm ehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle yad ederken, Türkiye Büyük Millet Meclisinin 100üncü kurulu yl dönümünü, Türkiyenin ve dünyann tüm çocuklarnn Ulusal Egemenlik ve çocuk Bayramn dolaysyla tüm çocuklarmzn, tüm dünya çocuklarnn bu müstesna bayramn gönülden kutluyorum. Aziz Diyarbakrl hemehrilerime selam ve sayglarm sunuyorum.

Ana Sayfaya Git