HÜDA PAR: CHP, halkın kutsallarına aleni olarak saldırmakta

HÜDA PAR Genel Merkezi haftalık yayınladığı gündem değerlendirmesinde, CHP Grup Başkanvekilinin 4-6 yaş grubu çocukları hedef almasına çok sert tepki gösterdi.

Haberler 04.01.2022 - 00:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

HÜDA PAR Genel Merkezi tarafndan yaplan iç ve d gündem deerlendirmesinde, CHPnin slam dümanl, zam ve asgari ücret artlar, öretmen meslek kanunu, mülakat zulmü, evden uzaklatrma ile Avrupadaki slam dümanl ile Siyonist igal rejiminin saldrlarna deindi.

CHPNN YÜZ YILLIK KURAN DÜMANLII

Kurulduu günden beri Müslüman halkmzn inancyla uraan ve adeta bunu varlk sebebi olarak gören CHP, yaklak yüz yldr inanç ve etnik aidiyetler üzerinden toplumu ötekiletirmektedir. Türkiyede tek parti döneminde Kuran- Kerime ve ezana yapt dümanlkla tandmz CHP, her frsatta dümanln sürdürmü, aradan geçen onca zamana ramen halkn deerlerine sayg hususunda bir arpa boyu yol kat edememitir. CHP Grup Bakanvekilinin 4-6 ya grubu çocuklarn gittii Kuran kurslar için kulland orta ça zihniyeti, bilim d kurumlar eklindeki ifadeler açk bir slam ve Kuran dümanldr. Tek Parti ve 28 ubat Süreci zihniyetini tekrar hortlatmak isteyen CHP, halkn kutsallarna aleni olarak saldrmakta beis görmemektedir.

Geçmite yaptklar hatalar nedeniyle halk ile helallemeden söz eden CHP Genel Bakan, eer samimi ise bu helallemeye partisinin çats altnda, Kuran örenimini çad olarak niteleyen meum zihniyetlileri ihraç etmekle ve halkmzdan özür dilemekle balasn. CHP bata olmak üzere her frsatta inancmza ve manevi deerlerimize pervaszca saldranlar bilmelidirler ki slam, bu milletin mayasdr. Kuran bu milletin kutsal kitabdr. slam milletimizin kalbinden söküp atmaya hiç kimsenin gücü yetmeyecektir.

Ana Sayfaya Git