HÜDA PAR: CHP, halkın kutsallarına aleni olarak saldırmakta

HÜDA PAR Genel Merkezi haftalık yayınladığı gündem değerlendirmesinde, CHP Grup Başkanvekilinin 4-6 yaş grubu çocukları hedef almasına çok sert tepki gösterdi.

HÜDA PAR: CHP, halkın kutsallarına aleni olarak saldırmakta

HÜDA PAR Genel Merkezi tarafından yapılan iç ve dış gündem değerlendirmesinde, CHP'nin İslam düşmanlığı, zam ve asgari ücret artışları, öğretmen meslek kanunu, mülakat zulmü, evden uzaklaştırma ile Avrupa'daki İslam düşmanlığı ile Siyonist işgal rejiminin saldırılarına değindi.

CHP’NİN YÜZ YILLIK KUR’AN DÜŞMANLIĞI

"Kurulduğu günden beri Müslüman halkımızın inancıyla uğraşan ve adeta bunu varlık sebebi olarak gören CHP, yaklaşık yüz yıldır inanç ve etnik aidiyetler üzerinden toplumu ötekileştirmektedir. Türkiye’de tek parti döneminde Kur’an-ı Kerim’e ve ezana yaptığı düşmanlıkla tanıdığımız CHP, her fırsatta düşmanlığını sürdürmüş, aradan geçen onca zamana rağmen halkın değerlerine saygı hususunda bir arpa boyu yol kat edememiştir. CHP Grup Başkanvekilinin 4-6 yaş grubu çocukların gittiği Kur’an kursları için kullandığı “orta çağ zihniyeti, bilim dışı kurumlar’ şeklindeki ifadeler açık bir İslam ve Kur’an düşmanlığıdır. Tek Parti ve 28 Şubat Süreci zihniyetini tekrar hortlatmak isteyen CHP, halkın kutsallarına aleni olarak saldırmakta beis görmemektedir.

Geçmişte yaptıkları hatalar nedeniyle halk ile helalleşmeden söz eden CHP Genel Başkanı, eğer samimi ise bu helalleşmeye partisinin çatısı altında, Kur’an öğrenimini çağdışı olarak niteleyen meş’um zihniyetlileri ihraç etmekle ve halkımızdan özür dilemekle başlasın. CHP başta olmak üzere her fırsatta inancımıza ve manevi değerlerimize pervasızca saldıranlar bilmelidirler ki İslam, bu milletin mayasıdır. Kur’an bu milletin kutsal kitabıdır. İslam’ı milletimizin kalbinden söküp atmaya hiç kimsenin gücü yetmeyecektir.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler