Hükümet Erdoğan'ı alkışlayan komutana sahip çıktı

Canikli, Muharrem İnce'nin 'apoletlerini sökeceğim' dediği 2. Ordu Komutanına sahip çıktı.

Haberler 03.06.2018 - 12:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Milli Savunma Bakan Nurettin Canikli, Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann Muharrem nceyi eletiren konumay alklayan 2. Ordu Komutan smail Metin Temele sahip çkt. Canikli, Temelin Afrindeki sava yöneten komutan olduunu söyledi, Onun apoletlerini sökmeye sizin gücünüz yetmez dedi.

Milli Savunma Bakan Nurettin Canikli, CHPnin Cumhurbakan aday Muharrem ncenin 2. Ordu Komutan Korgeneral smail Metin Temele yönelik, Türk ordusunun generali misin, Ak Partinin il bakan msn? Herkes haddini bilecek, herkes kurallara uyacak. Herkes anayasaya, yasaya uyacak. Bir general öyle bir ey yapamaz. Onun apoletlerini sökeceim sözlerine tepki gösterdi.

AFRNDEK SAVAI YÖNETEN KOMUTAN

Canikli, Korgeneral smail Metin Temelin Afrinde TSKye bal askerleri sava alannda yöneten kahraman bir komutan olarak tanmlayarak, Onun apoletlerini sizin sökmeye gücünüz yetmez diyen Canikli, Türk Silahl Kuvvetlerimize ve onun Komutannn apoletlerine dil uzatmak sizin haddiniz deildir ifadelerini kulland.

GT SEN KILIçDAROLUNUN YAKASINA YAPI

Canikli Twitter hesabndan yapt açklamada, lla birey yapmak istiyorsan teröristlere ve onlarn siyasi uzantlarna her türlü destei veren partiniz CHPnin ve onun Genel Bakan Klçdarolunun yakasna yap. Ancak öyle anlalyor ki siz de Klçdarolu gibi teröristlerle etkili mücadele edilmesinden rahatszsnz dedi

Ana Sayfaya Git