Görüş Bildir

Hükümet Erdoğan'ı alkışlayan komutana sahip çıktı

Canikli, Muharrem İnce'nin 'apoletlerini sökeceğim' dediği 2. Ordu Komutanına sahip çıktı.

Hükümet Erdoğan'ı alkışlayan komutana sahip çıktı

Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Muharrem İnce'yi eleştiren konuşmayı alkışlayan 2. Ordu Komutanı İsmail Metin Temel'e sahip çıktı. Canikli, Temel'in Afrin'deki savaşı yöneten komutan olduğunu söyledi, "Onun apoletlerini sökmeye sizin gücünüz yetmez" dedi.

Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin 2. Ordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel'e yönelik, "Türk ordusunun generali misin, Ak Parti’nin il başkanı mısın? Herkes haddini bilecek, herkes kurallara uyacak. Herkes anayasaya, yasaya uyacak. Bir general öyle bir şey yapamaz. Onun apoletlerini sökeceğim" sözlerine tepki gösterdi.

"AFRİN'DEKİ SAVAŞI YÖNETEN KOMUTAN"

Canikli, Korgeneral İsmail Metin Temel'in Afrin'de TSK'ye bağlı askerleri savaş alanında yöneten "kahraman bir komutan" olarak tanımlayarak, "Onun apoletlerini sizin sökmeye gücünüz yetmez" diyen Canikli, "Türk Silahlı Kuvvetleri'mize ve onun Komutanının apoletlerine dil uzatmak sizin haddiniz değildir" ifadelerini kullandı.

"GİT SEN KILIÇDAROĞLU'NUN YAKASINA YAPIŞ"

Canikli Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "İlla birşey yapmak istiyorsan teröristlere ve onların siyasi uzantılarına her türlü desteği veren partiniz  CHP’nin ve onun Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun yakasına yapış. Ancak öyle anlaşılıyor ki siz de Kılıçdaroğlu gibi teröristlerle etkili mücadele edilmesinden rahatsızsınız" dedi

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi