İmamoğlu, İYİ Parti kongresinde: İttifakın en güçlü hissedildiği yer İstanbul

İmamoğlu İYİ Parti İl Kongresi'nde açıklamalarda bulundu. İstanbul'da tuzakların boşa çıkartıldığını söyleyen İmamoğlu, "Millet İttifakı'nın yarattığı sürecin en güçlü hissedildiği yer İstanbul" dedi.

Haberler 09.01.2023 - 00:42 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığının 3. Olağan İl Kongresi bugün yapılıyor. Genel Başkan Meral Akşenerin de katıldığı kongre, Haliç Kongre Merkezinde gerçekleşiyor. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Ekrem İmamoğlu da İYİ Parti İl Kongresinde açıklamalarda bulundu.

Kürsüde Millet İttifakı vurgusu yapan İmamoğlu, Millet İttifakının yarattığı ortaya koyduğu o güzel sürecin en güçlü hissedildiği yer de iddia ile söylüyoruz ki İstanbuldur dedi.

İBB Başkanı ayrıca, İstanbulda tuzakların boşa çıkarıldığının da altını çizdi. İmamoğlu, şu ifadeleri kullandı:

KONGREDE KONUŞTU

Millet İttifakının yarattığı, ortaya koyduğu o güzel sürecin en güçlü hissedildiği yer de iddia ile söylüyoruz ki İstanbuldur. 2019dan itibaren Türkiyenin başına gelen en güzel şey, Millet İttifakı. Tuzakları boşa çıkarak İstanbulda ortaya konan tüm kumpasları paçavraya dönüştüren bu enerjiyle en güçlü şekilde devam eden milleti iradesinin de simgesidir İstanbul. İstanbulda sizleri ağırlamaktan gurur duyuyoruz. Kongrenizi bu duygularla kutluyorum.

Tabii ki bu güzel gücün mimarları var. Buradan kıymetli genel başkanım Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve siz saygıdeğer Genel Başkanım Meral Akşener tam da o güzel enerjinin ve o güzel duygunun mimarı olduğunuz için şükranlarımı sunuyorum.

Ana Sayfaya Git