İmamoğlu, İYİ Parti kongresinde: İttifakın en güçlü hissedildiği yer İstanbul

İmamoğlu İYİ Parti İl Kongresi'nde açıklamalarda bulundu. İstanbul'da tuzakların boşa çıkartıldığını söyleyen İmamoğlu, "Millet İttifakı'nın yarattığı sürecin en güçlü hissedildiği yer İstanbul" dedi.

İmamoğlu, İYİ Parti kongresinde: İttifakın en güçlü hissedildiği yer İstanbul

İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın 3. Olağan İl Kongresi bugün yapılıyor. Genel Başkan Meral Akşener'in de katıldığı kongre, Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşiyor. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Ekrem İmamoğlu da İYİ Parti İl Kongresi'nde açıklamalarda bulundu.

Kürsüde 'Millet İttifakı' vurgusu yapan İmamoğlu, "Millet İttifakı'nın yarattığı ortaya koyduğu o güzel sürecin en güçlü hissedildiği yer de iddia ile söylüyoruz ki İstanbul'dur" dedi.

İBB Başkanı ayrıca, İstanbul'da 'tuzakların boşa çıkarıldığının' da altını çizdi. İmamoğlu, şu ifadeleri kullandı:

KONGREDE KONUŞTU

"Millet İttifakı'nın yarattığı, ortaya koyduğu o güzel sürecin en güçlü hissedildiği yer de iddia ile söylüyoruz ki İstanbul'dur. 2019'dan itibaren Türkiye'nin başına gelen en güzel şey, Millet İttifakı. Tuzakları boşa çıkarak İstanbul'da ortaya konan tüm kumpasları paçavraya dönüştüren bu enerjiyle en güçlü şekilde devam eden milleti iradesinin de simgesidir İstanbul. İstanbul'da sizleri ağırlamaktan gurur duyuyoruz. Kongrenizi bu duygularla kutluyorum.

Tabii ki bu güzel gücün mimarları var. Buradan kıymetli genel başkanım Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve siz saygıdeğer Genel Başkanım Meral Akşener tam da o güzel enerjinin ve o güzel duygunun mimarı olduğunuz için şükranlarımı sunuyorum."

Kaynak: Diyarbakır Söz