İmamoğlu'ndan Yıldırım'ın canlı yayın şartına yanıt: Ben razıyım

'Seçim süreci olsun, projeler olsun İstanbul'u ilgilendiren tüm konuları konuşmaya ben razıyım.'

Haberler 29.05.2019 - 01:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

31 Martta yaplan yerel seçimde BB Bakanln kazanan ve daha sonra YSK tarafndan mazbatas elinden alnan Ekrem mamolu 23 Haziranda yenileme seçimi öncesi çkt programlarda bir süredir Binali Yldrm ile canl yaynda tartmak istediini dile getiriyor.

mamolu son olarak Yldrmn Tek bir artm var, ben stanbulu konumak istiyorum sözlerine yant verdi. Gayet tabi stanbulu konuacaz. Baka ne konuacaz diyen mamolu, Art stanbulla ilgili rakibimizin iddialar var. Bizi zan altnda brakt çok uçuk iddialar var. Ama çaldlar gibi kavramlarla bizi zan altnda brakt konular var, onlar da konuacaz dedi.

MAMOLUNUN CEVABI

Millet ttifak stanbul Büyükehir Belediye Bakan aday Ekrem mamolu rakibi Binali Yldrma canl yayn teklifi yapm, Binali Yldrm da yaplan bu teklife Tek bir artm var, ben stanbulu konumak istiyorum demiti.

Binali Yldrmn bu artna yant veren Ekrem mamolu, Gayet tabi stanbulu konuacaz. Baka ne konuacaz. stanbulun projeleri var. Art stanbulla ilgili rakibimizin iddialar var. Bizi zan altnda brakt çok uçuk iddialar var. Ama çaldlar gibi kavramlarla bizi zan altnda brakt konular var onlar konuacaz. Rakibimiz bana aklndaki tüm sorular sorsun tabi stanbulla ilgili. Memleket meselelerini konuacak halimiz yok. Onu da konuuruz ama buna gerek yok. Seçim süreci olsun, projeler olsun stanbulu ilgilendiren tüm konular konumaya ben razym dedi.

Ana Sayfaya Git