Görüş Bildir

İmamoğlu'ndan Yıldırım'ın canlı yayın şartına yanıt: Ben razıyım

'Seçim süreci olsun, projeler olsun İstanbul'u ilgilendiren tüm konuları konuşmaya ben razıyım.'

İmamoğlu'ndan Yıldırım'ın canlı yayın şartına yanıt: Ben razıyım

31 Mart’ta yapılan yerel seçimde İBB Başkanlığını kazanan ve daha sonra YSK tarafından mazbatası elinden alınan Ekrem İmamoğlu 23 Haziran’da yenileme seçimi öncesi çıktığı programlarda bir süredir Binali Yıldırım ile canlı yayında tartışmak istediğini dile getiriyor.

İmamoğlu son olarak Yıldırım'ın "Tek bir şartım var, ben İstanbul'u konuşmak istiyorum" sözlerine yanıt verdi. "Gayet tabi İstanbul'u konuşacağız. Başka ne konuşacağız" diyen İmamoğlu, "Artı İstanbul'la ilgili rakibimizin iddiaları var. Bizi zan altında bıraktığı çok uçuk iddiaları var. 'Ama çaldılar' gibi kavramlarla bizi zan altında bıraktığı konular var, onları da konuşacağız" dedi.

İMAMOĞLU'NUN CEVABI

Millet İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu rakibi Binali Yıldırım'a canlı yayın teklifi yapmış, Binali Yıldırım da yapılan bu teklife "Tek bir şartım var, ben İstanbul'u konuşmak istiyorum" demişti.

Binali Yıldırım'ın bu şartına yanıt veren Ekrem İmamoğlu, "Gayet tabi İstanbul'u konuşacağız. Başka ne konuşacağız. İstanbul'un projeleri var. Artı İstanbul'la ilgili rakibimizin iddiaları var. Bizi zan altında bıraktığı çok uçuk iddiaları var. 'Ama çaldılar' gibi kavramlarla bizi zan altında bıraktığı konular var onları konuşacağız. Rakibimiz bana aklındaki tüm soruları sorsun tabi İstanbul'la ilgili. Memleket meselelerini konuşacak halimiz yok. Onu da konuşuruz ama buna gerek yok. Seçim süreci olsun, projeler olsun İstanbul'u ilgilendiren tüm konuları konuşmaya ben razıyım" dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi