Kamer Genç, Haluk Koç'u yalancılıkla suçladı

7 Haziran genel seçimlerine yaklaşırken bugün tüm partiler adaylarını açıkladı. Adayların açıklanması tartışmaları da beraberinde getirdi. CHP’de yaşanan tartışmada parti sözcüsü Haluk Koç, Kamer Genç’in aday olarak gösterilmemesini rahatsızlığına bağlarken, Kamer Genç de twitterdan Koç’u yalanladı.

Haberler 07.04.2015 - 20:44 Son Güncelleme : 07.04.2015 - 20:44

CHPden aday gösterilmemesine çok sinirlenen Tunceli Milletvekili Kamer Genç, Haluk Koçu sert bir şekilde yalanlayarak, Haluk Koçun medyaya ağır hastadır demesini de kınıyorum, sevinmesin dedi.

CHPnin milletvekili adaylarına ilişkin Kamer Gençe geçmiş olsun diliyorum. Ciddi, ağır bir rahatsızlık geçiyor. Umarım sağlıklı olarak döner diyen ve Gençin başvuru yapmadığını bildiren Haluk Koça Kamer Gençten çok sert bir cevap geldi.

Sosyal medyadan Haluk Koça sert bir şekilde cevap veren Kamer Genç, Tuncelide CHPden aday adaylığı için başvurdum ancak aday gösterilmedim. Bunun için de kırgın değilim ama Haluk Koçun ağır hasta, başvurmadı demesi yalan. Rahatsızlığım nedeniyle hiçbir parti yöneticisi beni aramadığı halde, Haluk Koçun basına ağır hastadır demesini de kınıyorum, sevinmesin ifadelerini kullandı.

Ana Sayfaya Git