Kamer Genç, Haluk Koç'u yalancılıkla suçladı

7 Haziran genel seçimlerine yaklaşırken bugün tüm partiler adaylarını açıkladı. Adayların açıklanması tartışmaları da beraberinde getirdi. CHP’de yaşanan tartışmada parti sözcüsü Haluk Koç, Kamer Genç’in aday olarak gösterilmemesini rahatsızlığına bağlarken, Kamer Genç de twitterdan Koç’u yalanladı.

Kamer Genç, Haluk Koç'u yalancılıkla suçladı

CHP’den aday gösterilmemesine çok sinirlenen Tunceli Milletvekili Kamer Genç, Haluk Koç’u sert bir şekilde yalanlayarak, “Haluk Koç’un medyaya ‘ağır hastadır’ demesini de kınıyorum, sevinmesin” dedi.

CHP’nin milletvekili adaylarına ilişkin  "Kamer Genç’e geçmiş olsun diliyorum. Ciddi, ağır bir rahatsızlık geçiyor. Umarım sağlıklı olarak döner" diyen ve Genç’in başvuru yapmadığını bildiren Haluk Koç’a Kamer Genç’ten çok sert bir cevap geldi.

Sosyal medyadan Haluk Koç’a sert bir şekilde cevap veren Kamer Genç, “Tunceli’de CHP’den aday adaylığı için başvurdum ancak aday gösterilmedim. Bunun için de kırgın değilim ama Haluk Koç’un ’ağır hasta, başvurmadı’ demesi yalan. Rahatsızlığım nedeniyle hiçbir parti yöneticisi beni aramadığı halde, Haluk Koç’un basına ’ağır hastadır’ demesini de kınıyorum, sevinmesin" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz