Kemal Kılıçdaroğlu CHP grup toplantısında konuştu

CHP grup toplantısında Genel Başkan Kılıçdaroğlu gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu

Haberler 02.05.2017 - 17:27 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

CHP grup toplants bugün yapld. CHP Genel Bakan Kemal Klçdarolu, partisinin grup toplantsnda konutu. Mikrofonu eline alan Klçdarolu, parti için patilemeden ve parti içi kavgadan bahsederken kesinlikle izin vermeyeceim dedi. 1 Mays çi Bayram vesilesi ile konumasna devam eden Klçdarolunun konumasnn satrbalar oluturuldu.

25 NSAN DÖNÜM NOKTASI

çilerin hakkn sonuna kadar savunacaz. 15 yldr istikrar diyorlar. Nerede istikrar? Hangi istikrardan bahsediyorlar? Yoksulluun istikrar, isizliin istikrarndan bahsediyorlar. 25 Nisan bizim için bir dönüm noktasdr. Kzyorum AKPM niye bizi denetim altna ald. Bakn deerli arkadalar AKPM iki eyden dolay bunu yapt. Bir, 15 Temmuz Darbe giriimi, iki terörle mücadele. Sonra ne diyor. Sen bunlar istismar ettin. Gazetecileri, akademisyenleri içeri aldn. Mal varlklarna el koydun. AKPM demokrasi kesintiye urad diyor. Sonra ne oldu? Referandum.

OHAL DAYATMADIR

OHALe ilikin açklamalarda bulunan Klçdarolu, Madem referandumdan bahsettik. OHAL uygulamalarna ksaca deinmek isterim. ki yeni KHK daha yaynland. Hükümete OHAL için bir tavsiyede bulunalm. Demokrasimizin, vatandalarmzn hak ve özgürlükleri için hukuk devleti için OHAL ilan edilmesi tavsiye edilmitir. Binali Bey bakanlk referandumu öncesi OHAL kaldrlacak demiti. OHAL uygulamalaryla anayasa askya alnmtr. TBMMnin açkça onuruyla oynanmaktadr. Son kararnamede bir komisyon kurulmas yer almt. Bu komisyonun yasalara göre hiçbir sorumluluu yok. Hak, hukuk ve adalet kavramlar artk Türkiyede yoktur. Hapisaneler tka basa doludur. kence ve kötü muamele Türkiye Cumhuriyeti tarafndan uygulanmaktadr. dedi.

Ana Sayfaya Git