Kılıçdaroğlu 'suikast' istihbaratı nedeniyle çelik yelek giydi

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu'nun Samsun mitinginde 'istihbarat' üzerine çelik yelek giydiği öğrenildi. Sahnede uzun namlulu silahlar taşıyan polislerin bulunması dikkat çekti.

Haberler 13.05.2023 - 00:33 Son Güncelleme : 13.05.2023 - 00:33

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP ideri Kemal Kılıçdaroğlunun Samsun mitingi öncesi ortaya atılan suikast iddialarının ardından Kılıçdaroğlunun korumaları artırıldı, korumalarına silah verildi. Kılıçdaroğluna ise çelik yelek giydirildi.

Kılıçdaroğlu, seçimden önceki son mitinglerini Samsun ve Ankarada düzenliyor. Kılıçdaroğlunun Samsun mitingi için suikast iddiaları gündeme geldi. CHPye de ulaşan suikast iddialarının ardından Kılıçdaroğlunun Samsun mitinginde geniş önlemler alındı. Kılıçdaroğlunun sahne üzerindeki koruma sayısı arttırılırken korumalara da silah verildi.

KORUMALAR DİKKAT çEKTİ

Kılıçdaroğlunun diğer mitinglerinde sahnede bekleyen korumalarda silah olmadığı gözlenmişti. Ancak Samsun mitinginde sahnedeki polis korumalarının sayısı 4e yükseltildi ve uzun namlulu tüfek verildi. Kılıçdaroğlunun arkasında bekleyen özel korumaları da hazır tetikte bekledi. Sahnede konuşma yapan Kılıçdaroğluna da çelik yelek giydirildiği görüldü.

Ana Sayfaya Git