Kılıçdaroğlu 'suikast' istihbaratı nedeniyle çelik yelek giydi

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu'nun Samsun mitinginde 'istihbarat' üzerine çelik yelek giydiği öğrenildi. Sahnede uzun namlulu silahlar taşıyan polislerin bulunması dikkat çekti.

Kılıçdaroğlu 'suikast' istihbaratı nedeniyle çelik yelek giydi

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP ideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Samsun mitingi öncesi ortaya atılan suikast iddialarının ardından Kılıçdaroğlu’nun korumaları artırıldı, korumalarına silah verildi. Kılıçdaroğlu’na ise çelik yelek giydirildi.

Kılıçdaroğlu, seçimden önceki son mitinglerini Samsun ve Ankara’da düzenliyor. Kılıçdaroğlu’nun Samsun mitingi için suikast iddiaları gündeme geldi. CHP’ye de ulaşan suikast iddialarının ardından Kılıçdaroğlu’nun Samsun mitinginde geniş önlemler alındı. Kılıçdaroğlu’nun sahne üzerindeki koruma sayısı arttırılırken korumalara da silah verildi.

KORUMALAR DİKKAT ÇEKTİ

Kılıçdaroğlu’nun diğer mitinglerinde sahnede bekleyen korumalarda silah olmadığı gözlenmişti. Ancak Samsun mitinginde sahnedeki polis korumalarının sayısı 4’e yükseltildi ve uzun namlulu tüfek verildi. Kılıçdaroğlu’nun arkasında bekleyen özel korumaları da hazır tetikte bekledi. Sahnede konuşma yapan Kılıçdaroğlu’na da çelik yelek giydirildiği görüldü.

Kaynak: Diyarbakır Söz