Kılıçdaroğlu ve Akşener'e Ayasofya çağrısı

Başkan Erdoğan'ın AK Parti MYK toplantısında “Ayasofya’nın tekrar ibadete açılması konusunda bir çalışma yapın, getirin” diye talimat vermesinin yankıları devam ederken AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan'dan muhalefete önemli bir çağrı geldi!

Haberler 09.06.2020 - 09:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

stanbulun fethinin yl dönümünde Ayasofyada Fetih suresinin okunmasn slam alemi müjdeli bir mesaj olarak yorumlamt. Bakan Erdoann Ayasofya talimat ve MHP Lideri Devlet Bahçelinin açklamalar sonras gözler muhalefetin Fethin sembolü Ayasofya hakkndaki açklamalarna çevrildi.

FKRLERNZ KAMUOYUYLA PAYLAIN

AK Parti Grup Bakanvekili Bülent Turan, Ayasofyann tekrar ibadete açlmas konusu ile ilgili Bakan Erdoann ve MHP lideri Devlet Bahçelinin durularnn net olduunu belirterek CHP Lideri Kemal Klçdarolu ve Y Parti Bakan Meral Akenere konu hakkndaki fikirlerini kamuoyuyla paylamalar çars yapt.

KONU SYAS DEL HUKUK

Ayasofyann siyasi deil hukuki bir konu olduunun altn çizen Turan, Klçdarolu ve Akenerin kanaatlerini açklamasnn verilecek mesaj açsndan anlaml olacan ifade etti.

AYASOFYA ASLINA RÜCU ETMEL

Turan 2 lidere çarsn Fethin sembolü Ayasofya kendi topraklarmzda artk mahzun kalmamal, aslna rücu etmeli ve bu tartmalar da bitmeli diye bitirdi.

Ana Sayfaya Git