Koray Aydın: Mutlaka iktidar olacağız

Mersin'de konuşan İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın mutlaka iktidara geleceklerini vurguladı ve "İYİ Partinin kararlılığının yerleştiği bir süreci Türkiye anlıyor" dedi.

Haberler 09.12.2019 - 01:10 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Y Parti Tekilat Bakan Koray Aydn, Y Partiyi ilk seçimde iktidar yapacaklarn söyledi. Mersinde konuan Aydn Y Partinin siyaseti domine ettiini söylerken, partinin Mersinde yeni bir yaplanmaya da gittiini açklad.

MUTLAKA KTDAR OLACAIZ

Aydn, bir otelde düzenledii basn toplantsnda konutu. Yaklak 3 aydr Türkiyeyi kar kar gezdiklerini belirten Aydn öyle konutu:

Toplantlar yapp, halkmzla bütünleiyoruz. Bizim yaptmz büro siyaseti deil. Türkiyedeki muhalefet anlaynn tembelliine, hiçbir ey yapmadan ahkam kesilmesine kar Y Parti aslnda bir isyann ürünü olarak kurulmu bir partidir. Teslim olmadk, artlar kabul etmedik. Yanllar karsnda direnç gösterememek, halk organize edememek, halka güven salayamamak ikliminin yerle bir edildii ve bu iklimin yerine Y Partinin kararllnn yerletii bir süreci Türkiye anlyor. Yaplacak ilk seçimde Y Partiyi iktidar yapacaz. Buna yürekten inanyoruz. Yaptmz bu toplantlar milletimizle bir kucaklamadr. Seçim dönemlerinde bile olmayan bir ayaa kalkn, milletimizin bize yüzünü dönerek, Y Partiye açt kredinin sonunun, bir siyasetçi olarak iktidarla sonuçlanabileceini görüyorum. Mutlaka ama mutlaka iktidar olacaz.

TEMBELLK KÜLTÜRÜNDEN GELMYORUZ

Toplantda bir gazetecinin Y Partinin ülkede ve Mersinde etki gücü nedir? sorusuna cevap veren Aydn öyle konutu:

Türkiyeye sevgi ve akla bal olan insanlar olarak ülkenin geleceinde ufukta bir günein domas için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. artlara teslim olmuyoruz, zorluyoruz. Oyun kuruyoruz. Halkmzla iç içe siyaset yapyoruz. Biz tembellik kültüründen gelen insanlar deiliz. Partimizi aln teriyle kurduk. Kendi imkanlarmzla oluturduumuz bu yapnn direnci Türkiyenin geleceini kurtarmaya yetecektir. Bunu baaracamza inanyorum.

Ana Sayfaya Git