Koray Aydın: Mutlaka iktidar olacağız

Mersin'de konuşan İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın mutlaka iktidara geleceklerini vurguladı ve "İYİ Partinin kararlılığının yerleştiği bir süreci Türkiye anlıyor" dedi.

Koray Aydın: Mutlaka iktidar olacağız

İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın, İYİ Parti’yi ilk seçimde iktidar yapacaklarını söyledi. Mersin’de konuşan Aydın İYİ Parti’nin siyaseti domine ettiğini söylerken, partinin Mersin’de yeni bir yapılanmaya da gittiğini açıkladı.

‘MUTLAKA İKTİDAR OLACAĞIZ’

Aydın, bir otelde düzenlediği basın toplantısında konuştu. Yaklaşık 3 aydır Türkiye’yi karış karış gezdiklerini belirten Aydın şöyle konuştu:

“Toplantılar yapıp, halkımızla bütünleşiyoruz. Bizim yaptığımız büro siyaseti değil. Türkiye’deki muhalefet anlayışının tembelliğine, hiçbir şey yapmadan ahkam kesilmesine karşı İYİ Parti aslında bir isyanın ürünü olarak kurulmuş bir partidir. Teslim olmadık, şartları kabul etmedik. Yanlışlar karşısında direnç gösterememek, halkı organize edememek, halka güven sağlayamamak ikliminin yerle bir edildiği ve bu iklimin yerine İYİ Partinin kararlılığının yerleştiği bir süreci Türkiye anlıyor. Yapılacak ilk seçimde İYİ Partiyi iktidar yapacağız. Buna yürekten inanıyoruz. Yaptığımız bu toplantılar milletimizle bir kucaklaşmadır. Seçim dönemlerinde bile olmayan bir ayağa kalkışın, milletimizin bize yüzünü dönerek, İYİ Partiye açtığı kredinin sonunun, bir siyasetçi olarak iktidarla sonuçlanabileceğini görüyorum. Mutlaka ama mutlaka iktidar olacağız.”

‘TEMBELLİK KÜLTÜRÜNDEN GELMİYORUZ’

Toplantıda bir gazetecinin “İYİ Partinin ülkede ve Mersin’de etki gücü nedir?” sorusuna cevap veren Aydın şöyle konuştu:

“Türkiye’ye sevgi ve aşkla bağlı olan insanlar olarak ülkenin geleceğinde ufukta bir güneşin doğması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Şartlara teslim olmuyoruz, zorluyoruz. Oyun kuruyoruz. Halkımızla iç içe siyaset yapıyoruz. Biz tembellik kültüründen gelen insanlar değiliz. Partimizi alın teriyle kurduk. Kendi imkanlarımızla oluşturduğumuz bu yapının direnci Türkiye’nin geleceğini kurtarmaya yetecektir. Bunu başaracağımıza inanıyorum.”

Kaynak: Diyarbakır Söz