Mahir Ünal : Son derece ahlaksız ve seviyesiz bir durum olarak görüyoruz

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, "Kemal Kılıçdaroğlu ısrarla bizim geride bırakmak istediğimiz gerilimleri, kavgayı, kendisinin Türk siyasetini zehirleyen dilini yaşatmak istiyor. Kullandığı iftiralar ve yalanlar da kaçınılmaz olarak cevap vermeyi gerektiriyor" dedi. Ünal, "Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu durumunu son derece ahlaksız ve seviyesiz bir durum olarak görüyoruz." diye konuştu.

Haberler 19.07.2018 - 11:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti Genel Bakan Yardmcs ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, AK Parti stanbul l Bakanlnda açklamalarda bulundu. Mahir Ünal, Türkiyede maalesef deimeyenler var. O da Kemal Klçdarolunun kulland zehirli dil. Yine Kemal Klçdarolu, 24 Haziran malubiyetinin ardndan partisinde yaanan tartmalar, iç tartmalar, kaosu, liderlik kavgasn, imza toplanmasn, Cumhurbakanmza ucuz bir dille saldrarak örtbas etmeye, gündemi datmaya çalyor dedi.

TÜRK SYASETN ZEHRLEYEN DLN YAATMAK STYOR

Ünal, Kemal Klçdarolunun daha siyasetin konusu olmadn daha önce ifade etmitik. Kemal Klçdarolunun ruh halinin artk siyasetin konusu olmadn defalarca ifade ettik. Biz yeni dönemden Kemal Klçdarolunun siyaset dilini, kavgac nefret dilini muhatap almayacamz da defalarca ifade ettik. Ama Kemal Klçdarolu srarla bizim geride brakmak istediimiz gerilimleri, kavgay, kendisinin Türk siyasetini zehirleyen dilini yaatmak istiyor. Kulland iftiralar ve yalanlar da kaçnlmaz olarak cevap vermeyi gerektiriyor eklinde konutu.

SON DERECE AHLAKSIZ VE SEVYESZ BR DURUM OLARAK GÖRÜYORUZ

Mahir Ünal, Beni balayn çünkü bir durumu nitelendirmek için o durumu gerçek halini tanmlayan kelimeler kullanmamz gerekiyor. Kemal Klçdarolunun bu durumunu son derece ahlaksz ve seviyesiz bir durum olarak görüyoruz. Kemal Klçdarolu genel bakan olduu günden itibaren maalesef kurumlar ve kurumlarn meruiyetini süreli olarak tartmal hale getirerek, kurumlar ve kiiler üzerinden bir itibarszlatrma ve meruiyet tartmas oluturmaya devam ediyor. Özellikle geçmite Cumhurbakanmz için kulland seçmen her defasnda onaylamamasna ramen, Kemal Klçdarolu ayn eyleri yaparak, ayn sonuçlar almak istiyor dedi.

SÖYLED FADELER KÜLLYEN YALANDIR

Mahir Ünal, Klçdarolunun Darbe Komisyonuna gelmesi gereken 2 önemli kii var. MT Müstear ve Genelkurmay Bakan sözleriyle ilgili olarak ise, Kemal Klçdarolunun, terörle mücadelede son derece kritik görevler üstlenen Savunma Bakanmza dönük, çileri Bakanmza dönük, MT Bakanmza dönük kulland yalan ve iftiralar kendisine iade ediyoruz. Kendisinin dün ifade ettii ekliyle asla hakikatle örtümemekte. Özellikle Sayn Savunma Bakanmz ve MT Bakanmz ile ilgili söyledii ifadeler külliyen yalandr diye konutu.

Ana Sayfaya Git