Meral Akşener: Bakan Nebati paket olacak

İYİ Parti Genel Başkanı Akşene grup toplantısında yaptığı konuşmada, sert eleştirdiği Bakan Nureddin Nebati için 'yakında affını ister' dedi.

Haberler 14.04.2022 - 01:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Y Parti Genel Bakan Meral Akener, grup toplantsnda yapt konumada hükümete özellikle Hazine ve Maliye Bakan Nureddin Nebatiye yüklendi. Akener: Bu arkadalar vatandaa tavsiye vermeyi alkanlk haline getirdi. Nebati Bakan Sabredin dedi. bretlik. Nebati Bakan diyor ki, derin bir yoksullukla m mücadele ediyorsun, sabredeceksin. Artan gda fiyatlar karsnda eziliyor musun sabredeceksin. 2500 lira ile geçinemiyor musun sabredeceksin. Sabr ta artk çatlam milletimize sabretmeyi tavsiye eden bu üstün zekallar, mesele saray olunca farkl davranyor. Müteahhitte gelince bir ihale daha diyor, AK Partili days olan pudra sevdals gence ATMden maa kart diyor. Bu bile bay krizin ucube modelinin iflasnn kantdr. Türkiye böyle daha fazla yönetilemez.

ARALIK AYINDA DA ENFLASYON DÜMEZ

Sabr ta çatlad diyen Akener Bakan Nebatinin affn isteyecei günün iyice yaklatn dedikten sonra öyle devam etti: Ben bunlarn sktkça tarih vermelerine baylyorum. Ta geçen yln austos aynda enflasyonda en yüksei görecektik, sonra dümeye balayacakt. Hiçbir tarihin tutmad gibi bu da tutmad. Enflasyon loto furyasna Nebati Bakan da katld. ubatta inie geçecekti geçmedi. Sonra yaz aylarndan itibaren düecek dedi. Vade ksa olduu için yalann ortaya çkacan anlaynca vadeyi uzatmaya baladlar. Affn isteyecei gün gittikçe yaklaan Nebati Bakan Enflasyon aralkta düecek dedi. O zamana kadar paket olaca için topu yeni bakana atm oldu.

Ana Sayfaya Git