‘Millet Milli iradenin yanındadır’

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "Bu millet halen ve ciddi bir şekilde, her ne kadar birileri 'kontrollü darbe' gibi bazı safsatalar söylemiş olsa da milli iradesinin tamamen yanında olduğunu, onunla beraber olduğunu söylemektedir." dedi.

Haberler 30.07.2017 - 09:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Da, zmir program kapsamnda partisinin Urla tekilatn ziyaret etti. 2019 seçimlerine giden sürecin iyi kullanlmas gerektiini belirten Da, bu kapsamda ilk hedefin yerel seçimler olduunu söyledi.

Birlik içerisinde çalmann önemine deinen Da, bireysel meselelerle uralmamas gerektiini ifade etti.

Da, 15 Temmuzun birinci ylnda düzenlenen etkinliklere 6 milyon kiinin katldn anmsatarak, Bu millet halen ve ciddi bir ekilde, her ne kadar birileri kontrollü darbe gibi baz safsatalar söylemi olsa da milli iradesinin tamamen yannda olduunu, onunla beraber olduunu söylemektedir. Birileri, sözüm ona adalet yürüyüü yaparken aslnda bu millet adaleti nereden beklediini ve adaletin nereden gerçekleeceini açk seçik ortaya koymu oluyor, söylemi oluyor. diye konutu.

Teröristin taziyesine gitmek ne demek

Milletvekillikleri düürülen HDPli Tuba Hezer Öztürk ve Faysal Saryldzn dokunulmazlklarnn kaldrlmasnn ardndan yurt dna kaçtklarn ve bir daha geri dönmediklerini hatrlatan Da, unlar kaydetti:

Peki bunlarn asl sorunu ne? Eski milletvekili Tuba Hezer, Devlet Mahallesinde servis araçlarna yaplan bombalamada 30dan fazla kardeimizi ehit verdik biliyorsunuz, o bombalamay gerçekletiren teröristin taziye çadrna gitti. Faysal Saryldzn aracnda bir teröristle beraber silah bulundu. imdi bütün bunlara baktmzda bu kiilerin yapm olduklar bu bu eylemler demokrasiye, insan haklarna, düünce ve ifade özgürlüüne sar m? Smaz. Teröristin taziyesine gitmek ne demek? çok açk bir ey söylüyorum burada, eer bir AK Parti milletvekili bir teröristin cenazesine gitse o da bu sonucu hak eder.

Daha sonra Seferihisar ilçe tekilatn ziyaret eden Da, burada da partililerle görütü.

Ana Sayfaya Git