Muharrem İnce: İspatlamazsam namerdim

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, "Ben dedim ki 'Partiyi kurmadan önce Fethullah Gülen'e gidip icazet aldın mı?' Bana diyor ki 'İspatlamazsan namertsin.' Ben de diyorum ki 'İspatlamazsam namerdim.' Kiminle gittiğini biliyorum. Bana bunu söyleyen kişi seninle birlikte giden kişi. Şimdi aranız bozuk" dedi.

Haberler 30.05.2018 - 08:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Trabzona gelen Muharrem nce, havalimannda partililer tarafndan karland. Atatürk Meydannda yamur altnda kalabala seslenen Muharrem nce, 24 Haziranda cumhurbakan seçilmesi halinde fndn kilosunun 15 TL olacan, orman denilerek üreticilerin elinden alnan fndk bahçelerinin ise geri verileceini sözünü verdi.

Hemehrisi Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan ile bu aralar anlaamadn söyleyen Muharrem nce, Ben meydanlarda gelecei anlatyorum. 10 yl önce dünyann en büyük irketinden 5i petrol irketiydi. Bugün artk biliim ve iletiim irketleri öne geldi. Ben bunlar anlatrken, ikide bir bana laf söylüyor. Ben de mecburen cevap vermek zorunda kalyorum dedi. nce öyle devam etti:

SPATLAMAZSAM NAMERDM

Ben dedim ki Partiyi kurmadan önce Fethullah Gülene gidip icazet aldn m? Bana diyor ki spatlamazsan namertsin. Ben de diyorum ki spatlamazsam namerdim. Kiminle gittiini biliyorum. Bana bunu söyleyen kii seninle birlikte giden kii. Beraber gittiniz. Ama ona zarar verirsin biliyorum. imdi aranz bozuk. Zaten yola çktnda yannda olan kim kald ki? Bülent Arnç yok, Abdullah Gül yok, Erturul Yalçnbayr yok. Yok da yok. Kim kald ki? Beraber yannda gittiin kii bana Biz beraber gittik dedi. Ben onu korumak pahasna söylemiyorum. Söyle derse ismini de veririm. Ama 24 Haziran7dan sonra tümünü anlatacam zaten. Acelen ne? Ne dersem cevap veriyor. Ama bir tek diploma konusuna girmiyor. Dün Balkesirdeydim. Mezun olduum okula gittim. Okul arkadalarmla beraber 18 yanda fotoraf çektirdiimiz okulun bahçesinde 54 yanda bir daha çektirdik. Diplomalarmz paylatk. Ben senden de bekliyorum. Her konuda bana cevap veriyorsun da bu konuda da bir ey yapsan diyorum. 2016 ylnda rektöre talimat verdin. Rektör u diplomay çkar ortala dedin. 2 yl geçti yok. Ben bir saat önce telefon açtm, gittim diplomay verdiler. Orada duruyor. Ben de anne tarafndan Rizeliyim. Hemehrimden diplomay göstermesini istiyorum. Hakkmz deil mi? Milletin hakk deil mi? Bunu göstermesi lazm.

Ana Sayfaya Git