Nasıranlı, CHP’ye geçti

AK Partili Av. Cevdet Nasıranlı, CHP rozeti taktı. Parti değiştiren Nasıranlı, geçişini "Kılıçdaroğlu'nun dik duruşuna" bağladığını söylemesi dikkat çekti,

Haberler 20.01.2022 - 09:56 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yerel seçimlerde AK Partiden Kayapnar lçe Belediye Bakan Aday gösterilen ve bir dönem l Bakan Yardmcl görevini de yürüten Av. Cevdet Nasranl, CHP rozetini takt. AK Partiden istifa ederek, CHPye katlan Nasranl istifasn Klçdarolunun dik duruuna baladn söylemesi dikkat çekti..

CHPYE KATILDI

Yeni CHPli Av. Cevdet Nasranl, parti rozetini Genel Merkezde tören takt. rozeti CHP Genel Bakan Kemal Klçdarolu, Nasranlya takt.

Hasranlnn da aralarnda bulunduu 20ye yakn kiiye rozet takan Klçdarolu açklama yapt. Klçdarolu, Türkiyenin zor bir dönemden geçtiini belirterek Dün söyledim, yaplan en büyük kötülük hogörüyü öldürmek oldu. ifadesini kulland. nsanlarla samimi olarak konutuklarnn altn çizen Klçdarolu, siyasetin samimi zemine oturtulmamas durumunda iin yürümeyeceini söyledi.

Partiye katlanlara teekkür eden Klçdarolu, nallah beraber, güzel bir gelecei birlikte ina ederiz. Sonuçta bu memleket hepimizin. Baka gidecek yerimiz yok. dedi. Vatandan hakemlii kadar deerli bir ey olmadn söyleyen Klçdarolu, vatandan oyunu alann balarnn üstünde yeri olduunu dile getirdi.

CHP Genel Bakan Klçdarolu, Vatandan oyunu alacak, eyvallah ama devleti adaletle yönetmesini bilecek. Devlet adaletle yönetilmezse devlette çürüme balar. Liyakat olmazsa olmaz. diye konutu.

NASIRANLININ GEREKçES

Nasranl CHPye geçiini u sözlerle ifade etmesi dikkat çekti.

Son süreçlerde parti içinde ciddi sorunlar ve tarttmz noktalar vard. Bunu geçmiten bu yana yüksek sesle dile getirenlerden biriydim. Sonuçta süreç sizi bir yere getiriyor. Birçounun ayrlmak istediini de biliyorum. Genel Bakanmz Sayn Kemal Klçdarolunun dik duruu ve özellikle helalleme söylemini samimi buldum. Sralad ve ayrntlandrd konular hassasiyet duyduumuz noktalar. Birlikte yürümek, desteklemek, kadrolar güçlendirmek için CHPyi destekleme karar aldk.

NERDEN NEREYE

31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde AK Partiden Diyarbakr li, Kayapnar lçesi Belediye Bakan aday olan ve 2011-12 yllarnda ise AK Parti Diyarbakr l Bakan Yardmcl görevinini yürüten Nasranlnn istifa edip CHPye geçii, Diyarbakrda eletirilere neden oldu. Bir çok kii, nerden nereye diyerek tepki gösterdi.

ESK MECLS ÜYELER

Nasranlnn dnda Yeniehir, Balar, Kayapnar, Sur, Ergani ve Bismil ilçelerinden AK Partili Belediye Meclis Üyesi, lçe Bakan Yardmclar, lçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Mahalle Bakanlar ile AK Parti üyesi olan Dicle (Kahbi) Mahallesi Muhtar M. hsan Turanda katlanlar arasnda yer ald.

Ana Sayfaya Git