Oyunları bozacağız!

BAŞBAKAN Binali Yıldırım, "Türkiye her zaman haksızlıkların karşısında hakkın sesini yükselten ülke olmaya devam edecektir. Ülkemize komşularımıza yönelen bütün oyunları bozacağız" dedi.

Haberler 07.01.2018 - 11:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti Krehir 6. Olaan l Kongresine katlan Babakan Yldrm, çiftçiye müjde verdi. Yldrm öyle dedi; 2018de yeni bir uygulamaya geçiyoruz. Tarmda iki önemli kaleme büyük destek vereceiz. Biri mazot, biri yem.

HABER MERKEZ

Babakan Binali Yldrm Ankaradan özel uçakla önce Gülehir Kapadokya havaalnna oradanda karayolu ile Nevehir kent merkezindeki Damat brahim Paa Spor salonuna gitti. 646 kiinin oy kulland AK Parti Nevehir l Kongresine Babakan Binali Yldrm, Babakan Yardmclar Fikri Ik ve Bekir Bozda, Gümrük ve Ticaret Bakan Bülent Tüfenkci, Salk Bakan Ahmet Demircan, AK Parti Grup Bakanvekili Mustafa Elita, Eneriji ve Tabii Kaynaklar eski Bakan ve AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yldz, ilçe belediye bakanlar ve partililer katld. Nevehir 6nc olaan genel kurulda konuan Babakan Binali Yldrm sözlerine Nevehir nörüyonuz? Gadasn aldklarm nörüyonuz? diyerek balad.

Önümüzdeki yl yaplmas planlanan seçimlere deinen Yldrm, Klçdarolu sabrszlanyor. Diyor ki; Gelin u seçimleri öne alalm. Be kardeim 15 senedir yenile yenile yenilgiye doymadn m? urada 14 ay var biraz daha oyalan. 3 gününde beylii beyliktir. 14 ay sonra Klçdaroluna bir ders verecek misiniz? dedi.

BZE HUKUK DERS VERENLER HUKUKU KATLETMLERDR

ABDde görülen davalarla ilgili konuan Bugünlerde Amerikada bir dava görülüyor. Evlere enlik. Karar önceden verilmi. Sonucu belli. FETÖcülerin eseri olmu yargçlarn verdii kararlarla bir dava görülüyor. Adam sank diye mahkemeye alyor. Salona gelene kadar tank oluyor. Adama (Sen Cumhurbakann, Babakan, önüne kim geliyorsa suçla) diyorlar. Olmad bankann genel müdür yardmcsn suçlu sandalyesini oturtuyorlar. Hakan Atilla üzerinden Türkiyeyi mahkum etmeye çalyorlar. Kim yapyor? FETÖcülerle kol kola olan yargçlar yapyor. Sonra da jüri üyelerine (Somut bir delil olmasa da siz suçlamaya devam edebilirsiniz) diyor. Bize hukuk dersi vermeye çalanlar bu davada hukuku katletmilerdir diye konutu.

Hç KMSE AYAK OYUNLARI LE BU ÜLKEY DZE GETREMEZ

Türkiyenin büyük bir ülke olduunu ifade eden Yldrm, öyle devam etti:

Türkiye bir hukuk devleti. Hiç kimse ayak oyunlar ile bu ülkeyi dize getiremez. Bu ülkenin geleceine asla bir zarar veremez. Aynsn Kudüste yapmaya çaltlar. Recep Tayyip Erdoan dünya beten büyüktür dedi. Bu karara kar koyduk. Amerika Bakannn ald karar kabul etmediimizi Birlemi Milletlerde ortaya koyduk. Türkiye bölgedeki mazlum ve masumlarn yuvas haline gelmitir. Ana muhalefet partisi genel bakan Kemal bey yine inciler döktürmü. Babakann meclis konumas kafasndan silinmemi diyor. Yatyor kalkyor o konumay hatrlyor. Klçdarolu unu aklna koy kamyoncularn da, mobilyaclarn da, vatandan da derdi bizim derdimiz. Birey daha bilmeni isterim kamyoncularn derdini örenmek istiyorsan onlara Elmada rampalar nasld imdi nasl? stanbuldan Afyona kaç saatte gidiyorsunuz imdi kaç saatte gidiyorsunuz? Nice canlar gitti ama imdi nasl oldu? Türkiyede hayatndan memnun olan tek adam Klçdarolu. Dert yok tasa yok. ktidar yok. Üfle babam üfle hergün bir ey yumurtluyor. Yalannda bir endazesi olur. Yalanda da standard çökertti. Srtnda yumurta küfesi yok. Bol keseden atyor. Millet buna itibar etseydi 15 senedir 1 santim ne uzuyor ne de ksalyor. Yerinde sayyor. Nevehir hogörü ehri ama Nevehirliler diyor. kzna gümü taklmaz erkeine hava atlmaz. Biz Nevehirliyiz. bize ekil yaplmaz.

Babakan Yldrm, müjde vererek, Kayseri, Nevehir ve Konyann hzl tren projelerini bu sene içinde tamamlanacan ekledi. Salonda Sultan Amdulhamid ile Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan bir arada gösteren altnda Arapça ve Türkçe cami siluetleri arasnda tasvirin bulunduu lay- kelimetullah nizam- alem la galibe illallah-Yusuf Suresi/21. Ayet yazl pankart dikkati çekti. Olaan kongreye tek liste ile giren Mustafa Davut Yanar, il bakan seçildi.

MAZOT VE YEME DESTEK

Nevehirden sonra AK Parti Krehir 6. Olaan l Kongresine katlan Babakan Yldrm, çiftçiye müjde verdi. Yldrm öyle dedi; 2018de yeni bir uygulamaya geçiyoruz. Tarmda iki önemli kaleme büyük destek vereceiz. Biri mazot, biri yem. Tarm ve Gda ürünleri ihracatmz 15 ylda 4 kat artrdk. 2017 yl içinde içeride ve darda terörle mücadele noktasnda önemli yol aldk. Terörü ülkenin gündeminden çkaracaz dedik. Yurdun her kar noktasnda güvenlik kuvvetlerimiz devletin varln hissettiriyor. Turizmde 15 Temmuz sonrasnda kaybettiimiz pazar tekrar kazanyoruz. Özellikle 2016 ylnn Ocak ve kasm aynda bir kayp yaamtk. 2017de bu kayb telafi ettiimiz gibi 32 milyon turist saysna eritik.

Ana Sayfaya Git