Senin de vebalin var Kılıçdaroğlu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Ey CHP, ey Kılıçdaroğlu, Diyarbakır annelerinin semtine hiç uğradın mı? Terör mağduru anneleri hiç ziyaret ettin mi? Neler oluyor haberin var mı? Orada neler oluyor, haberin var mı? Onurlu bir duruş sergileyerek terör örgütünü kınamak yerine hep devleti suçlayan bu kirli zihniyetin, her masumun katlinde vebali bulunuyor. Senin de vebalin var” dedi.

Haberler 23.02.2021 - 09:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhurbakan ve AK Parti Genel Bakan Recep Tayyip Erdoan, AK Parti zmir l Kongresine katlarak bir konuma yapt. 128 milyar dolar tartmas için, Buharlaan ve istismar edilen bir para söz konusu deildir diyen Erdoan, Merkez Bankasnn döviz rezervlerinin eksiye dümediini, 95 milyar dolar döviz rezervi olduunu söyledi. CHP Genel Bakan Kemal Klçdarolunu sert sözlerle eletiren Erdoan, unlar söyledi:

ALEMZE SALDIRI BOYUTUNA GELNCE

Son zamanlarda CHP ve üreksnn Hazine ve Maliye Eski Bakan Berat Albayrak ve onun nezdinde tüm ailemle birlikte ahsm hedef alan bir kampanya yürütüyor. Ülkenin ve milletin hayrna en küçük bir sözlerine ve durularna ahit olmadmz CHP yöneticilerin hezeyanlarnla uramay zul adlettiimiz için önce bu kampanyay görmezden geldik. Ancak bu i artk siyaset boyutunu ap bir insan olarak sahip olduumuz temel haklara ve özgürlüklere özellikle de ailemize saldr boyutuna da gelince azlarnn payn vermeye üzerimize vacip oldu. zmirin en büyük talihsizlii CHPnin bandaki zatn bu ehrin milletvekili sfatyla Mecliste yer almasdr.

ADAM ZANNETTM

Geçen hafta iki bakanmz grup toplantsnn hemen öncesinde kendisine gittiler. Gitsinler bu katliamla ilgili kendilerini bilgilendirsinler istedik. Gençler, tabii bakanlarm bana bunu söyleyince ben de bu CHPnin bandakini adam zannettim. Haberimiz yok diyor ya asl kaynandan bizzat gitsin anlatsnlar istedim. Gittiler belgeleriyle hangi soruyu sorarlarsa sorsunlar cevaplayn dedim. kili görümelerden sonra bu yapld halde daha sonra Mecliste maalesef tamamyla snr aan bir yapyla bu iki arkadama edep d her eyi yaptlar. te onun için biz diyoruz ki Kemal Klçdarolu CHPnin banda siyasetin kendi mecrasnda oraya gelen bir genel bakan olarak deil bir proje olarak bulunmaktadr.

EN BÜYÜK TALHSZL

Berat Beyin önce enerjide ardndan ekonomide ifa ettii görevlerdeki en büyük talihsizlii damat sfatnn bu alanlardaki birikimi, gayreti ve baarsnn önüne geçirilmi olmasdr. Eer herhangi bir siyasetçi olarak bu ileri yapm olsayd kendisiyle ilgili deerlendirmeler daha objektif yaplabilirdi diye düünüyorum. Türkiyenin son dönemde enerji alannda yapt atlmlarn temelinde Berat Beyin bakanl döneminde gelitirdii strateji, ve yapt hazrlklar bulunuyor.

BAARDII çN KUDURUYORLAR

Bunun ad finans yönetmektir. Bunu baard için kuduruyorlar. Bunu baard için çldryorlar. Türkiye ekonomisini bundan önce bu gemileri kiralamayla almaya kalkasn veya daha önce biz aratrma görevi verdik. Gelecekler bulurlarsa bulduklarnn da yarsn bize vereceklerdi. Ama imdi baktk ki çok çok ucuza bu gemileri alabiliyoruz, bu gemileri aldk. Be gemimiz var altnc da geliyor.

ALELER ZYARET ETTN M.

PKK terör örgütünün ahlaksz ve vicdansz yüzünü en iyi onlar bilir. Dünyann hiçbir yerinde terörü, terör örgütlerini savunan, onlarn siyasi uzantlarn destekleyen aydnlar, sivil toplum kurulular, siyasi partiler göremezsiniz. Ancak ülkemizde maalesef böyle kirli bir zihniyet hep olagelmitir, bugün de vardr. Terör örgütü yaklak 40 yldr anne karnndaki çocuktan kundaktaki bebee, okula giden örenciden evladnn üzerine kapanan annelere, ninelere, aksakall ihtiyarlara kadar herkesi katlediyor. imdi buradan sesleniyorum; Ey CHP, ey Klçdarolu, Diyarbakr annelerinin semtine hiç uradn m? Diyarbakrdaki o terör maduru anneleri hiç ziyaret ettin mi? Orada neler oluyor, haberin var m? Onurlu bir duru sergileyerek terör örgütünü knamak yerine hep devleti suçlayan bu kirli zihniyetin, her masumun katlinde vebali bulunuyor. Senin de vebalin var.

Ana Sayfaya Git