SP Lideri Karamollaoğlu'ndan 'erken seçim' açıklaması!

Türkiye'de 2 yıldan önce 'erken seçim' olacağını düşünmediğini söyleyen Saadet Partisi Lideri Temel Karamollaoğlu, parti teşkilatlarını yenileyip olası bir seçime hazırlayacaklarını belirtti.

Haberler 01.07.2019 - 01:01 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Saadet Partisi Uak 6. Olaan l Kongresinde konuan Temel Karamollaolu, Türkiyenin 23 Haziran seçimlerinin ardndan yeni bir döneme girdiini belirtti. Saadet Partisinin Milli Görü çizgisinde hareket etmeye devam ettiini, hükumetin doru yapt icraatlar desteklediklerini, yanllarn ise eletirmeyi sürdüreceklerini dile getirdi.

S-400 açklamas

Rusyadan alnan S-400 füzelerine ilikin konuan Karamollaolu, Baknz son günlerde S-400 meselesi gündemde. Türkiye ihtiyac olan füze savunma sistemi için Rusya ile anlat ve S-400 füze savunma sistemini kuruyor. ABD çünkü bize kendi füze savunma sistemini satmad. Türkiye, Rusya ile anlanca F-35 uçaklarn verememekle bizi tehdit ediyor. Biz Türkiyenin acilen füze savunma sistemine kavumas gerektiini söylüyor, Rusyadan alnmasn da destekliyoruz. Ancak neden Türkiye kendi füze savunma sistemini yapamyor, kendi uçan yapamyor diye eletiriyoruz. dedi.

AK Partinin 17 yldr Türkiyeyi yönettiini, Türkiye Cumhuriyeti Devletinde kesintisiz en uzun iktidarda kalan parti olduuna dikkati çeken Karamollaolu, 23 Haziranda gerçekleen stanbul seçimlerinin yeni bir süreci balattn ileri sürdü.

Erken seçim açklamas

Türkiyede 2 yldan önce erken seçim olacan düünmediini ancak parti tekilatlarn yenileyip seçime hazrlayacaklarn anlatan Karamollaolu, Biz erken seçim olacakm gibi çalacaz. Tekilatlarmz yenileyip seçime hazrlayacaz. Baknz 1970 ylnda meyhaneden adam kaldrp parti için çaltrdk, bu insanlarn aileleri bile ard nasl bunu yaptnz diye. imdi size diyorum ki ilçe ilçe , köy köy gezip elinize bir diyafon alp partimizi ve Milli Görü politikalarn anlatn. Emin olun bir deli çkar sizi destekler. diye konutu.

Nüfusumuz azalyor

AK Partinin politikalarn eletiren Temel Karamollaolu, Türkiyenin 20 yl önce kendi kendine yetebilen 7 tarm ülkesinden biri olduunu imdi ise da bamlln arttn iddia ederek unlar kaydetti:

Acilen tarma el atlmal, çiftçinin üzerindeki üretim maliyetleri düürülmeli. laç sanayide keza öyle, biz Türkiyede ilaç üretmiyor sadece ambalaj yapyoruz. Avrupada, ABDde kullanlmas yasak pek çok ilac satn alyoruz. Size çarpc bir örnek vereyim. Son zamanlarda doum oranlarnda düü meydana geldi, nüfusumuz azalyor. Son yllarda evlenen genç çiftlerimiz çocuk yapabilmek için hastanelere doktorlara bavurur oldu. Niye oluyor bu, dün yoktu da bugün var. Bunun nedeni yediimiz gda, kullandmz ilaç. Bizi ksrlatryorlar, sadece bizi deil tüm dünyay ksrlatryorlar, bunu görmek lazm.

Ana Sayfaya Git