Türkiye'nin dikkatini dağıtma girişimidir

Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, cumhurbaşkanlığına aday isimlerin tartışılmasını değerlendirerek, “Ortada fol yok yumurta yok dereyi görmeden paça sıvanmaz ki. Cumhurbaşkanlığı adaylığı seçim kararı alınmadan gündeme gelmez, seçim gözükecek en azından 3 ay sonra mı, 6 ay sonra mı, 1 sene sonra mı? Şimdiden cumhurbaşkanlığı adaylığını gündeme getirmek Türkiye’nin dikkatini dağıtmak için girişimdir” dedi.

Haberler 20.08.2020 - 09:56 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Saadet Partisi Genel Bakan Temel Karamollaolu, cumhurbakanlna aday isimlerin tartlmasn deerlendirdi. Seçim karar almadan aday konuulmasnn doru olmadn ifade eden Karamollaolu, Ortada fol yok yumurta yok dereyi görmeden paça svanmaz ki. Cumhurbakanl adayl seçim karar alnmadan gündeme gelmez seçim gözükecek en azndan 3 ay sonra m? 6 ay sonra m? 1 sene sonra m? imdiden cumhurbakanl adayln gündeme getirmek Türkiyenin dikkatini datmak için giriimdir diye konutu.

TÜRKYENN DKKATN DAITMA GRM

Karamollaolu, cumhurbakanl adayl için Meral Akener ve Abdullah Gül isimlerinin konuulduunun anmsatlmas üzerine herhangi bir siyasi partinin genel bakanln yürüten, eskiden cumhurbakan olan veya baka birilerinin cumhurbakanlna aday olabileceine dikkat çeken Karamollaolu, söylenen isimlere mahkm olunmadn belirterek öyle dedi:

* ktidar ve çevrelerinin Abdullah Gülün Cumhurbakanl adaylndan korkup kormayacan bilmiyorum ama öyle bir ekilde AKP gündem oluturuyor ki basnda medyada da sk sk baka haberlere yani ekonomi nereye gidiyor, pandemi ne olacak?

Ana Sayfaya Git