Türkiye'nin dikkatini dağıtma girişimidir

Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, cumhurbaşkanlığına aday isimlerin tartışılmasını değerlendirerek, “Ortada fol yok yumurta yok dereyi görmeden paça sıvanmaz ki. Cumhurbaşkanlığı adaylığı seçim kararı alınmadan gündeme gelmez, seçim gözükecek en azından 3 ay sonra mı, 6 ay sonra mı, 1 sene sonra mı? Şimdiden cumhurbaşkanlığı adaylığını gündeme getirmek Türkiye’nin dikkatini dağıtmak için girişimdir” dedi.

Türkiye'nin dikkatini dağıtma girişimidir

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, cumhurbaşkanlığına aday isimlerin tartışılmasını değerlendirdi. Seçim kararı almadan aday konuşulmasının doğru olmadığını ifade eden Karamollaoğlu, “Ortada fol yok yumurta yok dereyi görmeden paça sıvanmaz ki. Cumhurbaşkanlığı adaylığı seçim kararı alınmadan gündeme gelmez seçim gözükecek en azından 3 ay sonra mı? 6 ay sonra mı? 1 sene sonra mı? Şimdiden cumhurbaşkanlığı adaylığını gündeme getirmek Türkiye'nin dikkatini dağıtmak için girişimdir” diye konuştu.

'TÜRKİYE'NİN DİKKATİNİ DAĞITMA GİRİŞİMİ'

Karamollaoğlu, cumhurbaşkanlığı adaylığı için Meral Akşener ve Abdullah Gül isimlerinin konuşulduğunun anımsatılması üzerine herhangi bir siyasi partinin genel başkanlığını yürüten, eskiden cumhurbaşkanı olan veya başka birilerinin cumhurbaşkanlığına aday olabileceğine dikkat çeken Karamollaoğlu, söylenen isimlere mahkûm olunmadığını belirterek şöyle dedi:

* İktidar ve çevrelerinin Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanlığı adaylığından korkup kormayacağını bilmiyorum ama öyle bir şekilde AKP gündem oluşturuyor ki basında medyada da sık sık başka haberlere yani ekonomi nereye gidiyor, pandemi ne olacak?

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler