(Video) AK Parti 30 ilde yeniden anket yapacak

AK Parti’de isimler üzerindeki çalışmalar da devam ediyor. İki isim arasında kalınan aralarında büyükşehirlerin de olduğu 30 ilde yeniden anket çalışması yapılacak.

Haberler 06.01.2024 - 14:42 Son Güncelleme : 06.01.2024 - 14:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Partinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayının pazar günü açıklanacağını belirtti.

31 Martta yapılacak yerel seçimler için siyasi partiler seçim çalışmalarını hızlandırdı. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan da yaklaşık 3 haftadır Genel Merkezde aday listeleri üzerinde çalışıyor. Erdoğan dün de Genel Merkezde üst kurul ile toplantılarına devam etti.

7 ve 15 Ocakta adaylarını açıklayacak olan AK Partide isimler üzerindeki çalışmalar da devam ediyor. İki isim arasında kalınan aralarında büyükşehirlerin de olduğu 30 ilde yeniden anket çalışması yapılacak. Büyükşehirlerden İzmir, Antalya ve Gaziantep, illerde ise Gümüşhane, Ağrı, Hakkaride yeniden anket yapılacak. Anket sonuçları cumartesi gününe kadar tamamlanacak. Hafta başı ise söz konusu illerin adayı netleşecek.

AK Parti 7 Ocakta İstanbul Haliç Kongre Merkezinde yapacağı toplantıyla adaylarının bir kısmını tanıtacak. İstanbul adayının da açıklanacağı toplantıda 14ü büyükşehir olmak üzere 40 ilin belediye başkan adayının açıklanması öngörülüyor.

Failed to load the video

Ana Sayfaya Git