(Video) Atamalar devam ediyor

Milli İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT) yeni başkanı İbrahim Kalın oldu.

Haberler 06.06.2023 - 15:04 Son Güncelleme : 06.06.2023 - 15:04

İletişim Başkanlığından yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanlığına Sayın İbrahim Kalını atamıştır. ifadesi kullanıldı.

MİT Başkanlığına atanan İbrahim Kalın sosyal medyadan yaptığı paylaşımda Güzel ülkem için durmak yok, yola devam Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanlığı görevini şahsıma tevdi eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğana şükranlarımı arz ediyorum. Yeni görevim dolayısıyla tebrik eden ve dualarını esirgemeyen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Güçlü, güvenli ve bağımsız Türkiye için çalışmaya devam. ifadelerini kullandı.

İletişim Başkanlığı, Savunma Sanayii Başkanlığına Haluk Görgünün atandığını açıkladı. Görgünün atama kararı Resmi Gazetede yayımlandı.

ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Prof. Dr. Haluk Görgün, Türk savunma sanayisinin öncü şirketindeki 6 yıllık yöneticilik görevinin ardından Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığına atandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk savunma sanayisine yön veren kurumun yeni başkanı olarak Haluk Görgünü görevlendirdi.

Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever, Genelkurmay Başkanı olarak görevlendirildi. Avseverin atama kararı Resmi Gazetede yayımlandı.

İletişim Başkanlığından yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğanın Genelkurmay Başkanı Yaşar Güleri Milli Savunma Bakanı olarak atamış olması sebebiyle, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever mevcut görevi uhdesinde kalmak suretiyle yerine bir isim atanıncaya kadar Genelkurmay Başkanı olarak görevlendirilmiştir. ifadesi kullanıldı.

İletişim Başkanlığı İstanbul Valisi olarak Davut Gülün atandığını açıkladı. Gülün atama kararı Resmi Gazetede yayımlandı.

İletişim Başkanlığı, Davut Gülün İstanbul Valisi olarak atandığını duyurdu. İçişleri Bakanı görevine atanan Ali Yerlikayadan boşalan koltuğa Gaziantep Valisi Davut Gül atandı. Gül, İstanbulun yeni valisi olacak.

İletişim Başkanlığından yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Valisi olarak Sayın Davut Gülü atamıştır. denildi.

Failed to load the video

Ana Sayfaya Git