Görüş Bildir

(Video) Atamalar devam ediyor

Milli İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT) yeni başkanı İbrahim Kalın oldu.

(Video) Atamalar devam ediyor

İletişim Başkanlığından yapılan açıklamada, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanlığına Sayın İbrahim Kalın'ı atamıştır." ifadesi kullanıldı.

MİT Başkanlığı'na atanan İbrahim Kalın sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "Güzel ülkem için durmak yok, yola devam… Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanlığı görevini şahsıma tevdi eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a şükranlarımı arz ediyorum. Yeni görevim dolayısıyla tebrik eden ve dualarını esirgemeyen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Güçlü, güvenli ve bağımsız Türkiye için çalışmaya devam." ifadelerini kullandı.

İletişim Başkanlığı, Savunma Sanayii Başkanlığı'na Haluk Görgün'ün atandığını açıkladı. Görgün'ün atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.

ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Prof. Dr. Haluk Görgün, Türk savunma sanayisinin öncü şirketindeki 6 yıllık yöneticilik görevinin ardından Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığına atandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk savunma sanayisine yön veren kurumun yeni başkanı olarak Haluk Görgün'ü görevlendirdi.

Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever, Genelkurmay Başkanı olarak görevlendirildi. Avsever'in atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İletişim Başkanlığından yapılan açıklamada, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Genelkurmay Başkanı Yaşar Güler'i Milli Savunma Bakanı olarak atamış olması sebebiyle, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever mevcut görevi uhdesinde kalmak suretiyle yerine bir isim atanıncaya kadar Genelkurmay Başkanı olarak görevlendirilmiştir." ifadesi kullanıldı.

İletişim Başkanlığı İstanbul Valisi olarak Davut Gül'ün atandığını açıkladı. Gül'ün atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İletişim Başkanlığı, Davut Gül'ün İstanbul Valisi olarak atandığını duyurdu. İçişleri Bakanı görevine atanan Ali Yerlikaya'dan boşalan koltuğa Gaziantep Valisi Davut Gül atandı. Gül, İstanbul'un yeni valisi olacak.

İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Valisi olarak Sayın Davut Gül’ü atamıştır." denildi. 

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir