(VİDEO) Tarihin en kritik seçimi

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, zamanında veya erken yapılacak bir seçimin cumhuriyet tarihinin en kritik seçimi olacağını belirterek, Diyarbakır ve bölgede iktidarın tek alternatifinin kendileri olduğunu söyledi.

Haberler 12.06.2022 - 18:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda, dün akam Kürt meselesi ile ilgili kanaat önderleri ve sivil toplum kurulular ile dokuz saat süren bir toplant yapan Gelecek Partisi Genel Bakan Ahmet Davutolu, bugün sabah ise basn toplants düzenledi. Davutolu, bölgede gezdii yerlerdeki izlenimlerini anlatarak balad konumasnda, gençlerin akn akn yurt dna gittiini, ve bunun Ankara tarafndan görülmek istenmediini söyledi.

Her ay 20 esnafn dükkann kapatmak zorunda kaldn, bu kötü gidie Ankaradaki yöneticilerin son derece duyarsz kaldn söyleyen Davutolu, öyle dedi: Davutolu, Kürt meselesinin cumhuriyet tarihinin en önemli meselelerinden biri olduunu ve Türkiyede birçok konuda skntlara sebebiyet verdiini de ifade ederek, unlar söyledi. Daha sonra gazetecilerin sorularn yantlayan Davutolu, Kürtçenin eitim dili olarak kullanlmasn ve vatandalarn hem eitimde hem de sosyal hayatta bu dili kullanmay hayata geçireceklerini kaydetti. Davutolu, Haziran-Kasm 2015 arasnda yaananlar ile ilgili bir soru üzerine ise, Haziran ile Kasm 2015 arasnda Türkiyenin en iyi ekilde yönetildiinin kansndaym diyerek sözlerini öyle sürdürdü

Diyarbakrn tarihi Sur ilçesinde ev alacann hatrlatlmas üzerine Ahmet Davutolu, unlar söyledi.

Failed to load the video

Ana Sayfaya Git