Yıldırım veda turunda

Başbakan Yıldırım, veda ziyaretleri kapsamında TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Danıştay Başkanı Zerrin Güngör ve Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ı ziyaret etti.

Haberler 04.07.2018 - 11:20 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Babakan Binali Yldrm veda turunda. Dün ilk ziyaretini TBMM Bakan smail Kahramana yapt. Görüme yaklak 1,5 saat sürdü. Görümeye ilikin herhangi bir açklama yaplmad.

Babakan Binali Yldrm, Yargtay Bakan smail Rütü Ciriti ziyaret etti. Yldrm, Yargtay Bakanlna geliinde Yargtay Bakan Cirit kapda karlad. Babakan Yldrmn basna kapal gerçekletirilen ziyareti yaklak 1 saat sürdü.

Babakan Yldrmn veda ziyaretleri kapsamnda Anayasa Mahkemesi Bakanlna geldi. Babakan Yldrm, Anayasa Mahkemesi Bakan Zühtü Arslan karlad.Görüme bir saat sürdü.

Babakan Binali Yldrm, Dantay Bakan Zerrin Güngöre veda ziyaretinde bulundu. Güngörün makamnda basna kapal gerçekletirilen ziyaret, yaklak 1 saat sürdü. Babakan Yldrm kapda karlayan Güngör, çkta da makam otomobiline kadar uurlad.

AKAR TÖRENLE KARILADI

Babakan Binali Yldrm, Ankarada gerçekletirdii veda ziyaretler kapsamnda Genelkurmay Bakan Orgeneral Hulusi Akar ziyaret etti. Tören mangas tarafndan karlanan Yldrm, eref defterini imzalad. Babakan Yldrm ile Orgeneral Akar, daha sonra bir süre görüme görütü.

ERBA EL SALLAYARAK UURLADI

Babakan Binali Yldrm, Diyanet leri Bakan Prof. Dr. Ali Erbaa veda ziyaretinde bulundu.

Yldrm, Diyanet leri Bakanlna geliinde Erba kapda karlad. Basna kapal gerçekletirilen ziyaret, 1 saat sürdü. Ziyarette, Din leri Yüksek Kurulu Bakan Ekrem Kele ile Diyanet leri Bakan Yardmclar Selim Argun, Huriye Mart, Ramazan Muslu ve Burhan liyen yer ald.

Ana Sayfaya Git