Yapıcıoğlu: HÜDA PAR siyasi bir tecdid hareketidir

Partisinin 9'uncu yıl dönümü münasebetiyle düzenlenen programda konuşan HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, HÜDA PAR'ın bir siyasi tecdid hareketi olduğunu, parti olarak hakkın yanında haksızlığın karşısında olduklarını ifade etti.

Haberler 20.12.2021 - 00:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

HÜDA PAR Genel Bakan Zekeriya Yapcolu, Dürüst Siyaset, Gerçek Adalet iaryla 19 Aralk 2012de yola çkan partisinin Memleketin HÜDA PARa htiyac Var sloganyla düzenlenen 9ncu yl dönümünde yapt konumada hem partisinin misyon ve vizyonu hem Allaha hamd, Peygamberimize (Sallalahu Aleyhi Vesellem) salat ve selam konumasna balayan Yapcolu, Sözlerimin hemen banda, dün akam Idr Ankara seferini yapan otobüsün Sarkam yaknlarnda kaza yapmas sonucu vefat eden kardelerimize Allahtan rahmet yarallara acil ifalar diliyorum. Pakistan Karaçide gaz kaça nedeniyle meydana gelen patlamada ve Erbilde sel felaketi nedeniyle vefat eden kardelerimize de Allahtan rahmet yaknlarna ba sal diliyorum. Rabbim her türlü kaza bela ve musibetten muhafaza buyursun. Ayrca dün, çanakkale il bakan yardmcmz Cüneyt Sert kardeimizin vefat haberini aldk. Rabbim taksiratn affeylesin, rahmetiyle muamelede bulunsun. Ailesine sabrlar versin. dedi.

Rabbim bizi yardmsz brakmasn, yüklendiimiz sorumluluklarmz laykyla yerine getirmeye muvaffak eylesin

46 kurucu üye ile HÜDA PARn kurulu ilemlerini tamamlayp alnd belgesini aldklar gün olan 19 Aralk tarihinin 9uncu yl dönümü olduunu belirten Yapcolu, Bu kurucu arkadalarmzdan birisi olan Mehmet Yavuz kardeimiz genç yanda bizi mücadelenin içinde brakp beka lemine göçtü. Bu vesile ile kendisine bir kez daha rabbimizden rahmet diliyorum. Partimizin kurucusu dier kardelerimin çou buradalar. Uram olduu zulüm nedeniyle yurtdna giden Sait ahin kardeim bata olmak üzere bütün yol arkadalarma shhat ve selamet diliyorum. Rabbim istikamet üzere ayaklarmz sabit klsn. Rabbim bizleri nefsimizle ba baa brakmasn. Rabbim bizi yardmsz brakmasn, yüklendiimiz sorumluluklarmz laykyla yerine getirmeye muvaffak eylesin. diye konutu.

HÜDA PAR bir siyasi tecdid hareketidir

2011de parti kurma çalmalarna baladklarnda iin ekli ksmnn dnda özgün bir duru ortaya koymak, önceki siyasi partilerin taklidi olmayan bir pratik sergilemek ve tercüme olmayan bir fikir üretmek istediklerini hatrlatan Yapcolu, nanyorum ki bu husus zaman ilerledikçe daha iyi anlalacaktr. Bu açdan tabiri caiz ise HÜDA PAR bir siyasi tecdid hareketidir. Tevhid mesajnn gücü ve evrensel bir ahlaki vizyonla harekete geçerek yeni bir düzen kurmann mümkün olduuna inanyoruz. Yola çkarken u veya bu partinin deil, sistemin alternatifiyiz dedik. Bir paradigma deiiklii öneriyoruz. Buna ramen bizi u veya bu partinin alternatifi, kart gibi görenler, görmek isteyenler ya indirgemeci bir bak, bir yaklam sahibidirler ya da kapasiteleri söylediklerimizi anlamaya, kavramaya yetmiyor. eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git