Yapıcıoğlu, partisine geri döndü

Diyarbakır Bağımsız Milletvekili Adayı olmak için HÜDA PAR Genel Başkanlığı ve parti üyeliğinden istifa eden Zekeriya Yapıcıoğlu, partisine geri döndü.

Haberler 27.06.2018 - 09:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

HÜDA PAR Genel Bakanl ve parti üyeliinden istifa ederek Diyarbakr Bamsz Milletvekili Aday olan Zekeriya Yapcolu, HÜDA PAR Kayapnar lçe Bakanlna bavuruda bulunarak partisine yeniden üye oldu.

HÜDA PAR Kayapnar lçe Bakanlna üyelik bavurusu yapan Zekeriya Yapcolu, bavuru formunu doldurarak lçe Bakan Mehmet Demire teslim ettikten sonra üyelik bavurusu hemen ileme kondu. Yapcoluna parti rozeti, HÜDA PAR Kayapnar lçe Bakan Mehmet Demir tarafndan takld.

PARTSNE DÖNÜ YAPTI

27nci Dönem Milletvekili Genel Seçiminden hemen sonra yapaca ilk iin partisine geri dönmek olduunu daha öncede dile getiren Yapcolu, bundan sonra kaldklar yerden partideki hizmetlerine devam edeceini söyledi.

Yapcolu, Seçim sonucu ne olursa olsun 25 Haziranda ilk i olarak partimize dönü yapacamz söylemitik. Dönüümüzü yaptk. ifadelerini kulland.

Zekeriya Yapcolu, Diyarbakrdan bamsz milletvekili aday olarak seçimlere katlmak için HÜDA PAR Genel Bakanl görevinden istifa etmiti.

Ana Sayfaya Git