Görüş Bildir

Yapıcıoğlu, partisine geri döndü

Diyarbakır Bağımsız Milletvekili Adayı olmak için HÜDA PAR Genel Başkanlığı ve parti üyeliğinden istifa eden Zekeriya Yapıcıoğlu, partisine geri döndü.

Yapıcıoğlu, partisine geri döndü

HÜDA PAR Genel Başkanlığı ve parti üyeliğinden istifa ederek Diyarbakır Bağımsız Milletvekili Adayı olan Zekeriya Yapıcıoğlu, HÜDA PAR Kayapınar İlçe Başkanlığı’na başvuruda bulunarak partisine yeniden üye oldu.

HÜDA PAR Kayapınar İlçe Başkanlığına üyelik başvurusu yapan Zekeriya Yapıcıoğlu, başvuru formunu doldurarak İlçe Başkanı Mehmet Demir’e teslim ettikten sonra  üyelik başvurusu hemen işleme kondu. Yapıcıoğlu’na parti rozeti, HÜDA PAR Kayapınar İlçe Başkanı Mehmet Demir tarafından takıldı.

PARTİSİNE DÖNÜŞ YAPTI

27'nci Dönem Milletvekili Genel Seçiminden hemen sonra yapacağı ilk işin partisine geri dönmek olduğunu daha öncede dile getiren Yapıcıoğlu, bundan sonra kaldıkları yerden partideki hizmetlerine devam edeceğini söyledi.

Yapıcıoğlu, “Seçim sonucu ne olursa olsun 25 Haziran’da ilk iş olarak partimize dönüş yapacağımızı söylemiştik. Dönüşümüzü yaptık.” ifadelerini kullandı.

Zekeriya Yapıcıoğlu, Diyarbakır'dan bağımsız milletvekili adayı olarak seçimlere katılmak için HÜDA PAR Genel Başkanlığı görevinden istifa etmişti.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi