Yeşilköy'e bekliyorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sizleri 15 Temmuz gecesi Yeşilköy'e bekliyorum.

Haberler 13.07.2019 - 10:50 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhurbakan Erdoan, Kskldaki konutundan Büyük çamlca Camisine geçti.

Cuma namazn burada klan Erdoana, TBMM Bakan Mustafa entop, Hazine ve Maliye Bakan Berat Albayrak, Diyanet leri Bakan Ali Erba, stanbul Valisi Ali Yerlikaya ile AK Parti stanbul l Bakan Bayram enocak da elik etti.

15 TEMMUZ çARISI

Cumhurbakan Erdoan, cami çknda kendisini bekleyen vatandalara hitaben yapt konumada, Cumanz mübarek olsun. ehitlerimize rahmet diliyorum. Sizleri ahsm ve milletim adna en kalbi duygularla selamlyorum. Sizleri 15 Temmuz gecesi Yeilköye bekliyorum. Allah bizlere de ehitlerimizle anlmay nasip etsin. ifadelerini kulland.

Kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandalarla bir süre sohbet eden ve hatra fotoraf çektiren Cumhurbakan Erdoan, daha sonra camiden ayrld.

ERDOANIN PAYLAIMI

Cumhurbakan Erdoan, sosyal medya hesab Twitterdan 15 Temmuza ilikin bir paylamda bulundu. Erdoan, Cumhurbakanl letiim Bakanl tarafndan 15 Temmuz gecesi yaananlarla ilgili hazrlanan 2 dakika 20 saniyelik bir videoya da paylamnda yer vererek ehitlerimizin aziz hatralarna ve kanlaryla müerref kldklar bu topraklara sahip çkmaya devam edeceiz. 15 Temmuzu unutmayacaz, unutturmayacaz dedi.

ÖZEL GÜNDEMLE TOPLANTI

TBMM Genel Kurulu, 15 Temmuz Pazartesi günü saat 14.00te toplanacak. Genel Kurulda AK Parti, CHP, HDP, MHP ve Y Parti Grup Bakanvekilleri, Türkiye çi Partisi (TP), Demokrat Parti (DP) ve Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Bakanlar konuacak.

AK Parti Grubu adna Mehmet Mu, CHP Grubu adna Engin Özkoç, HDP Grubu adna Hakk Saruhan Oluç, MHP Grubu adna Erkan Akçay ve Y Parti Grubu adna Yavuz Aralioluna 10ar dakika söz verilecek. Ayrca, TP Genel Bakan Erkan Ba, DP Genel Bakan Gültekin Uysal ve BBP Genel Bakan Mustafa Destici ile Saadet Partisi adna bir milletvekili de 3er dakikalk konuma yapacak.

Ana Sayfaya Git