Görüş Bildir

Yeşilköy'e bekliyorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sizleri 15 Temmuz gecesi Yeşilköy'e bekliyorum.

Yeşilköy'e bekliyorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kısıklı'daki konutundan Büyük Çamlıca Camisi'ne  geçti.

Cuma namazını burada kılan Erdoğan'a, TBMM Başkanı Mustafa Şentop,  Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş,  İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ile AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak da  eşlik etti.

15 TEMMUZ ÇAĞRISI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, cami çıkışında kendisini bekleyen vatandaşlara  hitaben yaptığı konuşmada, "Cumanız mübarek olsun. Şehitlerimize rahmet  diliyorum. Sizleri şahsım ve milletim adına en kalbi duygularla selamlıyorum.  Sizleri 15 Temmuz gecesi Yeşilköy'e bekliyorum. Allah bizlere de şehitlerimizle  anılmayı nasip etsin." ifadelerini kullandı.

Kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlarla bir süre sohbet  eden ve hatıra fotoğrafı çektiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra camiden  ayrıldı.

ERDOĞAN'IN PAYLAŞIMI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabı Twitter'dan 15 Temmuz'a ilişkin bir paylaşımda bulundu. Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından 15 Temmuz gecesi yaşananlarla ilgili hazırlanan 2 dakika 20 saniyelik bir videoya da paylaşımında yer vererek "Şehitlerimizin aziz hatıralarına ve kanlarıyla müşerref kıldıkları bu topraklara sahip çıkmaya devam edeceğiz. 15 Temmuz'u unutmayacağız, unutturmayacağız" dedi.

ÖZEL GÜNDEMLE TOPLANTI

TBMM Genel Kurulu, 15 Temmuz Pazartesi günü saat 14.00'te toplanacak. Genel Kurulda AK Parti, CHP, HDP, MHP ve İYİ Parti Grup Başkanvekilleri, Türkiye İşçi Partisi (TİP), Demokrat Parti (DP) ve Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanları konuşacak.

AK Parti Grubu adına Mehmet Muş, CHP Grubu adına Engin Özkoç, HDP Grubu adına Hakkı Saruhan Oluç, MHP Grubu adına Erkan Akçay ve İYİ Parti Grubu adına Yavuz Ağıralioğlu'na 10'ar dakika söz verilecek. Ayrıca, TİP Genel Başkanı Erkan Baş, DP Genel Başkanı Gültekin Uysal ve BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ile Saadet Partisi adına bir milletvekili de 3'er dakikalık konuşma yapacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi