Yunanistan'da 'İmamoğlu' rezaleti!

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Yunanistan ziyaretinde Başbakan Miçotakis tarafından kabul edildi. CHP'li İmamoğlu'nun oturuşu sosyal medyada tartışma konusu oldu.

Haberler 22.09.2021 - 09:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yunanistann bakenti Atinann Belediye Bakan Kostas Bakoyannis, mays aynda stanbulu ziyaret etmi, CHPli stanbul Büyükehir Belediye (BB) Bakan Ekrem mamolu ile bir araya gelmiti.

ki belediye bakannn görümesinde, kültür ve turizm alanlarnda i birlii anlamas yaplmt. mamolu, iade-i ziyaret kapsamnda, Bakoyannisin davetlisi olarak Yunanistana gitti.

MçOTAKS GÖRÜTÜ

Atinada Kostas Bakoyannis ile bir araya gelen mamolu, daha sonra Yunanistan Babakan Kiryakos Miçotakis tarafndan Maksimos Saraynda kabul edildi.

mamolu, görümeye ilikin açklamay Twitter hesabndan yapt.

mamolu, paylamnda, ade-i ziyaret için Atinadayz. Büyükelçimiz Burak Özügerginin ardndan Atina Belediye Bakan Kostas Bakoyannis ile bulutuk. ki ehir arasndaki scak i birliini güçlendireceiz. Bunu, iki dost bakan olarak baarmaya kararlyz. ifadelerini kulland.

Öte yandan CHPli mamolunun oturuu sosyal medyada tartma konusu oldu.

TALYAN OYUNCUYU ZLEYECEK

mamolu, Atina program kapsamnda Bakoyannis ile birlikte ilk olarak Akropolisi ziyaret edecek.

Daha sonra iki belediye bakan, Herod Atticus Odeon Tiyatrosunda talyan oyuncu Monica Belluccinin yer ald tek kiilik Maria Callas-Ak Mektuplar isimli oyunu izleyecek.

Yarn da ehrin farkl noktalarna ziyaret gerçekletirecek mamolu, çaramba günü stanbula dönecek.

Ana Sayfaya Git