5. Ulusal Harran Ortopedi Günleri etkinliği

Harran Üniversitesi (HRÜ) ev sahipliğinde 5. Ulusal Harran Ortopedi Günleri etkinliği düzenlendi.

Haberler 09.04.2018 - 09:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türk Ortopedi ve Travmatoloji Birlii Dernei, Türk Spor Yaralanmalar Artroskopi ve Diz Cerrahisi Dernei ve Spor Fizyoterapistleri Derneinin desteiyle 5. Ulusal Harran Ortopedi Günleri etkinlii HRÜ Tp Fakültesi konferans salonunda gerçekletirildi.

HRÜ Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taaltn, bilimsel çalmalarn yan sra üniversite olarak salk alannda da toplumun ihtiyaçlarna younlamak zorunda olduklarn söyledi.

Akademisyenlere bu manada her türlü destei verdiklerini vurgulayan Taaltn, aratrma ve uygulama faaliyetlerine öncelik verdiklerini dile getirdi.

HRÜ Tp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dal Öretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Akif Altay da etkinlikte, Diz Yaralanmalarna Güncel Bak konulu bir sunum yapt.

Ortopedi Günleri etkinlii

Diz eklemini ilgilendiren yaralanmalar ve bunlardan kaynaklanan sorunlarn, hareketli yaam tarznn da etkisi ile gün geçtikçe arttn ifade eden Altay, Konumuzla en yakndan ilgili ve yetkili bilimsel derneklerin ve üniversitemizin destei ile bu ulusal toplanty üniversitemiz çats altnda gerçekletirdik. Amacmz hem güncel bilimsel verilerin nda gelimeleri tartmak hem de yaplan çalmalar ülke geneline aktarmaktr. Toplantya destek veren, katlm salayan bata sayn rektörümüz olmak üzere tüm yöneticilerimize, hocalarmza, katlmclara ve emei geçen herkese çok teekkür ediyorum. diye konutu.

Spor Fizyoterapistleri Dernei Kurucu Bakan Prof. Dr. Nevin Ergün ise üniversite ile ibirlii yaparak organizasyonu gerçekletirmekten duyduu memnuniyeti dile getirdi.

Etkinlie, HRÜ Tp Fakültesi Dekan Prof. Dr. Mustafa Deniz, HRÜ Tp Hastanesi Bahekimi Doç. Dr. Emre Erku ile destek veren derneklerin yetkilileri ve çok sayda doktor katld.

Ana Sayfaya Git