Bu Sertifika KPSS Puanından Daha Önemli

Dicle Üniversitesi Hastaneleri Sertifikasyon Eğitim Kursları devam ediyor. 2016 yılında başlayan ve bu yılda devam eden Sertifikasyon Eğitim Programı çerçevesinde açılan kursa katılan 30 Yoğun Bakım Hemşiresi daha sertifika aldı.

Haberler 14.06.2017 - 01:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Dicle Üniversitesi Hastaneleri Sosyal Komite Sertifikasyon Birimi tarafndan organize edilen kursu baaryla tamamlayan Youn Bakm Hemireleri için sertifika töreni düzenlendi. Bahekimlik Konferans Salonunda düzenlenen törene Bahekim Yardmcs Doç Dr. Recep Dursun, Bahemire Rahime Atl, Sertifikasyon Birim sorumlusu ve elemanlar ile kursiyerler katld.

Kursiyerlere seslendi

Sertifikasyon Birimi sorumlusu Selda Budak, kursiyerlere seslenerek, Hepimiz çok emek sarf ettik. 120 saat teori ve pratik kursundan sonra sertifika almaya hak kazandnz. Bu kursta edindiiniz bilgi ve deneyimleri görevinizde aktarmanz gerekiyor. Sizlerden beklentimiz budur. dedi.

Bahekim Yardmcs Doç.Dr. Recep Dursun ; Yeni sertifikanz hepinize hayrl olsu. Youn Bakm Sertifikas deyip geçmeyin, bu çok önemli bir sertifikadr. Bu sertifikay alanlarn ayrcal vardr. Bir yere bavurduunuzda Youn Bakm sertifikam var deyince bir adm önde olursunuz. Bu sertifika KPSS puanndan daha önemlidir. eklinde konutu.

Kursta çok yararl bilgiler edindik

Sertifikasyon Eitim kursuna katlan kursiyerler duygularn öyle dile getirdiler; Kurs sürecimiz çok iyi geçti. Profesyonel hemireler ve hocalarmzdan teori ve pratik dersler aldk. çok ey kazandk. Faydal oldu. Bilgimize çok ey katt. Bundan sonraki meslek hayatmza da çok ey kattn düünüyoruz. Örendiklerimiz ve uyguladklarmz çok faydal oldu.

Ana Sayfaya Git