Bu Sertifika KPSS Puanından Daha Önemli

Dicle Üniversitesi Hastaneleri Sertifikasyon Eğitim Kursları devam ediyor. 2016 yılında başlayan ve bu yılda devam eden Sertifikasyon Eğitim Programı çerçevesinde açılan kursa katılan 30 Yoğun Bakım Hemşiresi daha sertifika aldı.

Bu Sertifika KPSS Puanından Daha Önemli

Dicle Üniversitesi Hastaneleri Sosyal Komite Sertifikasyon Birimi tarafından organize edilen kursu başarıyla tamamlayan  Yoğun Bakım Hemşireleri için sertifika töreni düzenlendi. Başhekimlik Konferans Salonunda düzenlenen törene Başhekim Yardımcısı Doç Dr. Recep Dursun, Başhemşire Rahime Atlı, Sertifikasyon Birim sorumlusu ve elemanları ile kursiyerler katıldı.

Kursiyerlere seslendi

Sertifikasyon Birimi sorumlusu Selda Budak, kursiyerlere seslenerek, “Hepimiz çok emek sarf ettik.  120 saat teori ve pratik kursundan sonra sertifika almaya hak kazandınız. Bu kursta edindiğiniz bilgi ve deneyimleri görevinizde aktarmanız gerekiyor. Sizlerden beklentimiz budur. “ dedi.

Başhekim Yardımcısı Doç.Dr. Recep Dursun ; “Yeni sertifikanız hepinize hayırlı olsu. Yoğun Bakım Sertifikası deyip geçmeyin, bu çok önemli bir sertifikadır. Bu sertifikayı alanların ayrıcalığı vardır. Bir yere başvurduğunuzda Yoğun Bakım sertifikam var deyince bir adım önde olursunuz. Bu sertifika KPSS puanından daha önemlidir. “ şeklinde konuştu.

“Kursta çok yararlı bilgiler edindik”

Sertifikasyon Eğitim kursuna katılan kursiyerler duygularını şöyle dile getirdiler; “ Kurs sürecimiz çok iyi geçti. Profesyonel hemşireler ve hocalarımızdan teori ve pratik dersler aldık. Çok şey kazandık. Faydalı oldu. Bilgimize çok şey kattı. Bundan sonraki meslek hayatımıza da çok şey kattığını düşünüyoruz. Öğrendiklerimiz ve uyguladıklarımız çok faydalı oldu.”

Kaynak: Diyarbakır Söz