Burun Tıkanıklığında Bunları Yapmaktan Kaçının

Burun tıkanıklığı oldukça huzursuz eden ve yaşam kalitesini azaltan bir rahatsızlıktır. Hiç akla hayale gelmeyecek dikkatsizlikler tıkanıklığı arttırabilir.

Haberler 21.11.2016 - 09:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Burun tkankl oldukça huzursuz eden ve yaam kalitesini azaltan bir rahatszlktr. Hiç akla hayale gelmeyecek dikkatsizlikler tkankl arttrabilir.Burun tkankl süresince sigara içilen ortamda bulunmaktan kaçnn. Nefes alp verme sigara dumanndan dolay zorlar ve tkankln daha da artmasna neden olur. Tkanklk boyunca süt içmeyin. Süt burundaki mukus üretimini arttracandan dolay tkanmann uzun sürmesine neden olur.

Tuz ve Zeytinya Mucizesi

Tkanklk hastalk sonucu meydana geldiyse basit çözümler ile kurtulmak mümkündür. Ev ortamnda yapabileceiniz uygulamalar ile ksa sürede burun tkankln ortadan kaldrabilirsiniz.

Zeytinyann ne kadar faydal olduu yüzyllardr söyleniyor. Tkanm buruna zeytinya damlatmak tkankla iyi geliyor. Zeytinya yerine tuzlu su kullanmak da benzer bir etki ile tkankl açyor.

Zeytinya yerine tuzlu su kullanmak da benzer bir etki ile tkankl açyor. Zencefil bitkisi de burun tkanklklarnda oldukça iyi sonuçlar vermektedir. Lavanta çiçei, atkuyruu otu gibi bitkisel çözümler de burun tkanklnda kullanlan yöntemler arasnda yer alr.

Ana Sayfaya Git