Çocukların Bisiklet Sevinci

Dicle Üniversitesi Hastanelerinde düzenlenen etkinliklerle moral bulan hasta çocuklar, etkinlik sonunda dağıtılan hediyelerle sevinçleri katlanarak mutlu oluyorlar.

Haberler 20.12.2016 - 10:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bahekim Prof. Dr. Gökhan Krba, Onkoloji, çocuk ve Kalp Hastanelerinde yatarak tedavi gören çocuk hastalara moral vermek amacyla düzenledikleri eitsel ve elence amaçl etkinliklere ayda bir devam edeceklerini belirterek; Etkinliklerde çocuklarn sevdii tiyatro ve animasyon gösterisinin yan sra, dans gösterileri ile de çocuklar elendiriyoruz. Onlar ksa bir sürede olsa hastane ortamndan uzaklatrarak moral veriyoruz. Oyunlara çocuklara ve aileleri ile birlikte katlarak eleniyor, onlarla halaylar çekerek sevinçlerine ortak oluyoruz. Etkinlik sonunda da çeitli hediyeler datarak onlar sevindiriyoruz. çocuklar ve ailelerini mutlu görmek bizleri de mutlu ediyor. dedi.

Hedef Bin Bisiklet

Dicle Üniversitesi Kültür Mutfa Kulübüyle birlikte organize etikleri etkinlik sonunda 15 çocua bisiklet datklarn belirten Bahekim Prof. Dr. Gökhan Krba, ilk etapta 15 çocuumuza bisiklet datk, hedefimiz 1000 bisiklettir. Yardmsever vatandalarmzn destek ve hibeleriyle inallah bunu gerçekletireceiz.çocuklarmzn morali yükseldikçe ve sevindikçe hastalklarn daha çabuk yeneceklerine inanyorum. eklinde açklad.

Onlar moralli görmek bizi mutlu ediyor

Bahekim Krba Amaç, bu tür organizasyonlarla hastanelerimizde uzun süre tedavi gören çocuk hastalarn morallerini yükselterek iyilemelerine katk sunmaktr. Onlar moralli görmek bizleri de mutlu ediyor. eklinde açklama yaparken, çocuk hastalarn ailelerinin de büyük ilgi gösterdii etkinliklerden duyduklar memnuniyeti dile getiren aileler; Hastanede bu tür etkinliklerin yer almas çocuklarmzn moral bulmasnda faydal oluyor. diyerek duygularn dile getirdiler.

Ana Sayfaya Git